Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Хората напразно умират от коронавирус

Защо са “ненужни” смъртните случаи от този заплашителен коронавирус? Защото лекарите, здравните власти, администраторите на болници и политиците не четат история. Дори и китайците! Тази седмица няколко членове на службата по Ортомолекулярна медицина (OMNS) бяха попитани: „Как бихте лекували коронавирус?“ Ето мнения на експерти, които изучават потенциала на хранителните вещества (нутриенти) за борба с болестта.

Д-р Андрю У. Саул, международен експерт по витаминотерапия, казва: „Коронавирусът може драстично да се забави или спре напълно с незабавното широко приложение на високи дози витамин С. Нивото на чревния толеранс на витамин C, приет в разделени дози през целия ден , е клинично доказано антивирусно средство и няма равно на него. “

Саул добавя: „Dr. Робърт Ф. Каткарт, който има богат опит в лечението на вирусни заболявания, отбеляза: „Все още не съм виждал грип, който да не е излекуван или значително подобрен от масивни дози с витамин С.“

Професор Виктор Марциал-Вега от Медицинското училище в Карибе отговаря: „Предвид сравнително високия процент на успеваемост на интравенозния витамин С при вирусни заболявания и наблюденията ми за клинично подобрение в рамките на 2 до 3 часа след лечението, аз силно вярвам, че това ще бъде първата ми препоръка при лечението на коронавирус. ”Той добавя:„ Аз също така използвам интравенозен витамин С за лечение на пациенти с грип, денга треска и чикунгуня в продължение на 24 години. “

Д-р Джефри Алин Рутербъш, доцент в Централен Мичигански Университет казва: „Вярвам, че всички сме съгласни за значително големите ползи от витамин С, когато хората са поставени при стрес.“

Д-р Деймиън Даунинг, бивш редактор на списанието по Хранителна и Екологична Медицина, пише „Свинският грип, птичият грип и SARS, всички са развити в селенов дефицит в Китай. Когато пациентите получават селен, степента на вирусна мутация спада и имунитетът се подобрява. ”

Няколко други авторитети са съгласни, че високите дози от витамин С, заедно с 3000 IU витамин D и 20 милиграма цинк, са добра комбинация за подпомагане на борбата с вирусни заболявания. И д-р. Каролин Дийн, и д-р Томас Леви, двамата са световни експерти в приложението на магнезия, подчертават, че минералът магнезий участва в 1000 метаболитни реакции и че поддържането на адекватни нива подобрява имунитета. Друго преобладаващо мнение е, че малко хора знаят, че високите дози на С повишават имунитета и унищожават вирусните заболявания.

Тази информация не е нова. По време на голямата епидемия от полиомиелит през 1949-50 г. д-р Фредерик Р. Кленнер, семеен лекар в Северна Каролина, лекува 60 пациенти с полиомиелит с високи дози интравенозен витамин С. При нито един от тях не е развита парализа. Това откритие трябваше да бъде заглавие по целия свят, но новините от д-р Кленнер не бяха чути.

По-късно Кленнер доказва, че високите дози от витамин С могат да бъдат ефективни и като лечение на менингит, пневмония, морбили, хепатит и други вирусни и бактериални заболявания. Дори при ухапване от гърмяща змия. Отново само презрение от медицинската професия.

Какво означава това? Пациентите с диагноза коронавирус трябва да получават венозно витамин С и това ще спаси живота им. Проблемът е, че повечето лекари все още отказват да вярват, че интравенозния витамин С (IVC) е ефективен.

Аз не съм вашият личен лекар. Но моето семейство и приятели знаят, че използвам витамин С с лизин и магнезий на прах. Хапчетата с витамин С ще се справят, но трябва да погълнете много на брой от тях. Започнете да приемате 2000 mg два пъти на ден за изграждане на имунитет. Ако развиете симптоми на грип, приемайте всеки ден по 2 000 mg витамин С до нивото на търпимост на червата (големите дози могат да предизвикат разстройство) и потърсете лекар. По-добре да седнете на тоалетната, отколкото да лежите под надгробен камък.

Източник: www.docgiff.com

Още по темата:

Витамин С

Магнезий (Mg) – основен минерал

Селен

Лизин

Как да се предпазим от грип и птичи грип!

Как да се защитите от вирусни инфекции и Ебола!

Лечение на грип и настинки със сода бикарбонат

Гаргара със солена вода срещу грип и настинка

Лечение на грип, настинка и слузни задръствания със захар

Къри лекува настинките по-бързо таблетките!

Антиоксидантите срещу свободните радикали

Витамини

Минерали

Аминокиселини

Свързани публикации