Количка

Хората напразно умират от коронавирус

Защо са “ненужни” смъртните случаи от този заплашителен коронавирус? Защото лекарите, здравните власти, администраторите на болници и политиците не четат история. Дори и китайците! Тази седмица няколко членове на службата по Ортомолекулярна медицина (OMNS) бяха попитани: „Как бихте лекували коронавирус?“ Ето мнения на експерти, които изучават потенциала на хранителните вещества (нутриенти) за борба с болестта.

Д-р Андрю У. Саул, международен експерт по витаминотерапия, казва: „Коронавирусът може драстично да се забави или спре напълно с незабавното широко приложение на високи дози витамин С. Нивото на чревния толеранс на витамин C, приет в разделени дози през целия ден , е клинично доказано антивирусно средство и няма равно на него. “

Саул добавя: „Dr. Робърт Ф. Каткарт, който има богат опит в лечението на вирусни заболявания, отбеляза: „Все още не съм виждал грип, който да не е излекуван или значително подобрен от масивни дози с витамин С.“

Професор Виктор Марциал-Вега от Медицинското училище в Карибе отговаря: „Предвид сравнително високия процент на успеваемост на интравенозния витамин С при вирусни заболявания и наблюденията ми за клинично подобрение в рамките на 2 до 3 часа след лечението, аз силно вярвам, че това ще бъде първата ми препоръка при лечението на коронавирус. ”Той добавя:„ Аз също така използвам интравенозен витамин С за лечение на пациенти с грип, денга треска и чикунгуня в продължение на 24 години. “

Д-р Джефри Алин Рутербъш, доцент в Централен Мичигански Университет казва: „Вярвам, че всички сме съгласни за значително големите ползи от витамин С, когато хората са поставени при стрес.“

Д-р Деймиън Даунинг, бивш редактор на списанието по Хранителна и Екологична Медицина, пише „Свинският грип, птичият грип и SARS, всички са развити в селенов дефицит в Китай. Когато пациентите получават селен, степента на вирусна мутация спада и имунитетът се подобрява. ”

Няколко други авторитети са съгласни, че високите дози от витамин С, заедно с 3000 IU витамин D и 20 милиграма цинк, са добра комбинация за подпомагане на борбата с вирусни заболявания. И д-р. Каролин Дийн, и д-р Томас Леви, двамата са световни експерти в приложението на магнезия, подчертават, че минералът магнезий участва в 1000 метаболитни реакции и че поддържането на адекватни нива подобрява имунитета. Друго преобладаващо мнение е, че малко хора знаят, че високите дози на С повишават имунитета и унищожават вирусните заболявания.

Тази информация не е нова. По време на голямата епидемия от полиомиелит през 1949-50 г. д-р Фредерик Р. Кленнер, семеен лекар в Северна Каролина, лекува 60 пациенти с полиомиелит с високи дози интравенозен витамин С. При нито един от тях не е развита парализа. Това откритие трябваше да бъде заглавие по целия свят, но новините от д-р Кленнер не бяха чути.

По-късно Кленнер доказва, че високите дози от витамин С могат да бъдат ефективни и като лечение на менингит, пневмония, морбили, хепатит и други вирусни и бактериални заболявания. Дори при ухапване от гърмяща змия. Отново само презрение от медицинската професия.

Какво означава това? Пациентите с диагноза коронавирус трябва да получават венозно витамин С и това ще спаси живота им. Проблемът е, че повечето лекари все още отказват да вярват, че интравенозния витамин С (IVC) е ефективен.

Аз не съм вашият личен лекар. Но моето семейство и приятели знаят, че използвам витамин С с лизин и магнезий на прах. Хапчетата с витамин С ще се справят, но трябва да погълнете много на брой от тях. Започнете да приемате 2000 mg два пъти на ден за изграждане на имунитет. Ако развиете симптоми на грип, приемайте всеки ден по 2 000 mg витамин С до нивото на търпимост на червата (големите дози могат да предизвикат разстройство) и потърсете лекар. По-добре да седнете на тоалетната, отколкото да лежите под надгробен камък.

Източник: www.docgiff.com

Още по темата:

Витамин С

Магнезий (Mg) – основен минерал

Селен

Лизин

Как да се предпазим от грип и птичи грип!

Как да се защитите от вирусни инфекции и Ебола!

Лечение на грип и настинки със сода бикарбонат

Гаргара със солена вода срещу грип и настинка

Лечение на грип, настинка и слузни задръствания със захар

Къри лекува настинките по-бързо таблетките!

Антиоксидантите срещу свободните радикали

Витамини

Минерали

Аминокиселини

Свързани публикации