Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Как да се защитите от вирусни инфекции и Ебола!

Вирусни инфекции

Преди 64 години д-р Фредерик Кленер, семеен лекар в малък град, лекувал 60 пациенти болни от полиомиелит с големи дози интравенозен витамин C. Това убило вируса. Нито един пациент не развил парализа. По-късно, той доказал, че и други вирусни заболявания като менингит, енцефалит и морбили могат да бъдат излекувани чрез големи количества интравенозен витамин С. Това изследване определено събира прах някъде.

Други лекари също съобщават, че правилното дозиране на интравенозен Витамин С може да излекува всякакви вирусни инфекции. Изследването е добре документирано и достъпно за всички, които искат да го видят в интернет.

Ако това не се случваше, нямаше да го повярвам! Ден след ден виждам как телевизиите говорят за Ебола и интервюират експерти по заразни заболявания. Доколкото ми е известно, никой в медицинските среди, нито в медиите, не е обсъдил факта, че има доказан начин за успешно лечение на вирусни инфекции, подобно на Ебола. Това, което ме изумява е, че интелигентни хора са напълно невежи за медицинската история. Тяхната неосведоменост обрича жертвите на Ебола в Западна Африка, a може да убие и други хора, ако това заболяване удари света с пълна сила.

В момента превенцията има слаби резултати. Медицински сестри, прилагащи определената процедура и защитно облекло са се заразили с Ебола. Това не е изненадващо, тъй като безопасността с това облекло не е гарантирана. Помислете за следния сценарий, докато носите този костюм на заразения му се наложи да използва банята! Едно подхлъзване означава инфекция и възможна смърт. Тогава цялата защита на тялото е безполезна.

Има и други сериозни проблеми. Ще има ли на разположение достъпни карантинни райони, ако са налице голям брой пациенти, които се нуждаят от тях? Ще има ли достатъчно медицински сестри и друг персонал, обучен в борбата с инфекцията? Ще има ли достатъчно защитно облекло, какво ще стане, ако свърши? Ще бъдат ли безопасно обработени човешките екскременти, телесни течности и заразеното оборудване? Някои от болничния персонал вече отказват да влизат в стая със заразени, поради липса на защита. Някои от тях могат да решат, че работата е твърде опасна и да се приберат вкъщи.

И накрая, колко хора ще искат да влязат в болница, когато лечението на болните от Ебола пациенти е безнадеждно? Особено, след като лекарите признават, че нямат 100 процента лекарство за лечение на Ебола. Лесно е да се види, как системата може бързо да се срине.

Един изследовател твърди, че най-ефективната профилактика е незабавно да се даде тласък на имунната система с перорален прием на витамин С. Този процес насища кръвта с витамин C и осигурява здравословно изходно ниво, в случай че Еболата удари. Дозата е 2000 милиграма (2 грама) витамин C на закуска и вечеря.

В случай че вече сте заразени с Ебола, е наложително да увеличите дозата от витамин С, на всеки час до чревната търпимост. Високите дози витамин C причиняват диария, но толеранса зависи от конкретния индивид. Посланието е, вземайте максималното количество витамин С, което можете да понесете, ако сте заразени с вируса на Ебола. Този експерт смята, че непрекъснатите високи дози витамин C в продължение на няколко дни могат да бъдат също толкова ефективни, колкото и интравенозното приложение на витамина. Това също така е по-практично по време на епидемия.

Смятам, че също така е разумно да добавите и лизин в тази терапия. Лизинът увеличава здравината на артериалната стена, което намалява вероятността от разрушаване и смърт, характерно при Ебола инфекцията. Освен това, тази комбинация предотвратява и възстановява при коронарна болест на сърцето. За съжаление, тази информация също събира прах.

Така че, какво да направите, за да намалите риска от инфекция с Ебола? Разговарял съм с няколко експерти и посочения по- горе подход е най-подходящ за мен. Това съм препоръчал и на семейството си. Но, все пак потърсете съвет и от собствения ви лекар.

Източник: docgiff.com

Вижте още :

Най-добрите рецепти при първи симптоми на настинка!

Как да лекувате хремата?!

Витамин С

Грип при децата: грешки на родителите

Как и с какво са опасни популярните средства за настинка?!

Внимание: настинка по устните!

Хранене и имунна система

Имунен тест

Тест за паразити

Тест за недостиг на витамини и минерали

Антиоксидантите срещу свободните радикали

Витамините минералите и тяхното взаимодействие в добавките!

Свързани публикации