Условия за ползване на магазина

Условия за доставка:
Доставката се извършва с куриер в рамките на два до три /2-3 работни дни/ като обичайната практика е до 2 дни, на посочения от Вас адрес или офис на куриера! Ако желаете фиксиран ден и час за доставка, моля заявете това си желание във Вашата поръчка.

Начин на плащане :

Плащането се извършва на куриера след получаването на пратката. Имате право да проверите съдържанието и вида на стоките, преди да извършите плащането.

Онлайн магазинът инкасира плащания в брой чрез услугата „Пощенски паричен превод“. Съгласно чл. 3 от Наредба Н-18/2006 г. на НАП това освобождава търговеца от задължението да издава касови бонове. Моля, изисквайте от куриера Вашата разписка за пощенски паричен превод.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нас на nanokom@gmail.com или се обадете на 0887716059.

Рекламации :
При установяване на дефект или погрешно изпратен артикул, моля не приемайте доставката от куриера! Имате право да се откажете от пратката!

Цена за доставка:
Цената за доставка е включена в стойността на поръчката. Работим с куриерска фирма СПИДИ:

Доставка до офис на куриера-  5.00 лв.

Доставка до адрес на клиента-  6.00 лв.

Доставка в събота или празничен ден до адрес – 8,50 лв.

Доставка с фиксиран час – 8,50 лв.

Гаранции: Стоките, които НАНО-КОМ Ви предлага са с подробно описание, снимков материал и срок на годност, ако се изисква такъв. Ако стоките, които Вие получите, са с лош външен вид или получавате незаявен от вас артикул, имате право да откажете пратката и ако желаете ние ще подменим артикулите за своя сметка.

Наличност на стоки :
При изчерпване на някои артикули е указано, че продуктът не е наличен!

Защита на личните данни

Събиране и обработка на лични данни
Личните данни са информация, която служи за Вашата идентификация, т.е. име, адрес, електронен или пощенски адрес. НАНО-КОМ не събира лични данни от вас, освен ако вие не ги предоставите в специални случаи, например, когато поръчвате продукти.

Използване и съхраняване на личните данни
НАНО-КОМ ще използва личните ви данни единствено за целите на техническото управление на сайта, за да ви предостави достъп до специална информация или за обща комуникация с вас. НАНО-КОМ няма да продава вашите лични данни на трети страни, нито ще ги търгува някъде другаде. Служителите на НАНО-КОМ са длъжни да опазват поверителността на вашите данни и да спазват споразумение за разкриване на поверителна информация.

Свобода на избора
Вие контролирате информацията, която предоставяте на НАНО-КОМ за себе си. Ако обаче изберете да не споделите тази информация, имайте предвид, че е възможно да нямате достъп до някои области на сайта.

Сигурност
НАНО-КОМ отдава голямо значение на осигуряването на сигурността на личните ви данни. Вашите данни се защитават съвестно от загуба, унищожение, изопачаване/фалшификация, манипулация и неправомерен достъп или неправомерно разкриване.

Непълнолетни лица
НАНО-КОМ съветва всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в Интернет. Непълнолетните не трябва да предават лични данни на сайта на електронния магазин без разрешението на своите родители или настойници. НАНО-КОМ никога няма да събира лични данни, ако знае, че са на непълнолетни лица, нито ще ги използва по някакъв начин или разкрива на трети страни без разрешение.

Връзки към други Интернет сайтове
Това изявление за защитата на поверителността се отнася за сайта, интернет магазин на НАНО-КОМ, която се разработва от НАНО-КОМ. Под-страниците в този сайт могат да съдържат връзки към други доставчици, които не прилагат изявлението за защита на поверителността. Когато напускате сайта на НАНО-КОМ, моля, потърсете и прочетете изявлението за поверителност на всеки сайт, който събира лична информация.

Уведомление за промени
Всички промени на нашата политика за защита на личните данни ще бъдат оповестявани в изявлението за поверителност, на главната страница и на други места, каквито сметнем за подходящи. По всяко време имате възможност бързо и лесно да прекратите абонамента си за получаване на електронни съобщения от нас.

Декларация за поверителност и защита на лични данни

За всяко нарушение на Вашите потребителски права по Закона за защита на потребителите сигнализирайте Комисията за защита на потребителите на телефон 0700 111 22

Свързани публикации

новини
Информация за потребителя

Новини

Съдържание на рубриката НОВИНИ ПУБЛИКАЦИИ МЕДНОВОСТИ ЛЮБОПИТНО АКТУАЛНО ЗА СЕЗОНА

Прочетете още