Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Доставка

Условия за поръчка:

Условията за поръчка и доставка на стоките са указани в сайта и са личен избор на потребителя. След кликване на бутона “Потвърждение на поръчката”, потребителите се съгласяват да закупят стоките в тяхната кошница. Това действие има правно обвързваща сила. На клиента се изпраща потвърждение на поръчката и с получаването му се счита, че договорът е сключен. Магазинът си запазва правото да откаже потвърдена поръчка ако стоките не са налични или са посочени непълни или неверни данни. Това прави поръчката невалидна и не обвързва с изпълнение.

Еко ангажираност
Изпращаме детайлите за поръчката Ви в електронен вариант с цел опазване на околната среда.

Условия за доставка:
Доставката е чрез куриерска фирма СПИДИ.  Всеки клиент сам определя начина на доставка във формата за поръчка. Цената за доставка е както следва:
До адрес: 7 лв
До офис на Спиди: 6 лв
До автомат на Спиди: 4 лв.
Доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни, като обичайната практика е до 2 дни на посочения от Вас адрес или офис.

Начин на плащане:

Наложен платеж
Плащането се извършва на куриера след получаването на пратката. Имате право да проверите съдържанието и вида на стоките, преди да извършите плащането.
Онлайн магазинът инкасира плащания в брой чрез услугата “Пощенски паричен превод”. Съгласно чл. 3 от Наредба Н-18/2006 г. на НАП това освобождава търговеца от задължението да издава касови бонове. Моля, изисквайте от куриера Вашата разписка за пощенски паричен превод.

Банков превод
Плащането се извършва по банков път на обявената в поръчката фирмена сметка. След получаване на плащането (до 3 работни дни) се изпълнява поръчката.

Рекламации :
Всички пратки се изпращат с опция за “предварителен преглед”, с изключение на доставка до автомат на Спиди. При установяване на дефект, повреда, погрешно изпратен (не заявен от Вас) или липсващ артикул, не приемайте пратката от куриера. Имате право да откажете пратката.

Гаранции:
Артикулите могат да имат леки отклонения в цвят, размер и наличие на включвания, поради естествения им характер.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нас на [email protected] или се обадете на 0887716059.

За повече информация вижте нашите Условия за ползване на магазина

Свързани публикации

новини
Информация за потребителя

Новини

Съдържание на рубриката НОВИНИ ПУБЛИКАЦИИ МЕДНОВОСТИ ЛЮБОПИТНО АКТУАЛНО ЗА СЕЗОНА

Прочетете още