Доставка и Рекламации

Условия за доставка:
Доставката се извършва с куриер в рамките на два до три /2-3 работни дни/, като обичайната практика е до 2 дни на посочения от Вас адрес. Ако желаете фиксиран ден и час за доставката, моля заявете това в своята поръчка.


Цена на доставката:

Доставката е чрез куриерска фирма СПИДИ :

Доставка до офис на куриера –  5.00 лв.

Доставка до адрес на клиента –  6.00 лв.

Доставка в събота или празничен ден до адрес – 8,50 лв.

Доставка с фиксиран час – 8,50 лв.


Начин на плащане:
Плащането се извършва на куриера след получаването на пратката. Имате право да проверите съдържанието и вида на стоките, преди да извършите плащането.

Онлайн магазинът инкасира плащания в брой чрез услугата „Пощенски паричен превод“. Съгласно чл. 3 от Наредба Н-18/2006 г. на НАП това освобождава търговеца от задължението да издава касови бонове. Моля, изисквайте от куриера Вашата разписка за пощенски паричен превод.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нас на nanokom@gmail.com или се обадете на 0887716059.

Рекламации :
При установяване на дефект или погрешно изпратен артикул, моля не приемайте доставката от куриера. Имате право да се откажете от пратката.

Гаранции: Ако стоките, които Вие получите, са с лош външен вид или получавате незаявен от вас артикул, имате право да откажете пратката и ако желаете ние ще подменим артикулите за своя сметка.

Наличност на стоки :
При изчерпване на някои артикули е указано, че продуктът не е наличен.

За всяко нарушение на Вашите потребителски права по Закона за защита на потребителите сигнализирайте Комисията за защита на потребителите на телефон 0700 111 22

Свързани публикации

новини
Информация за потребителя

Новини

Съдържание на рубриката НОВИНИ ПУБЛИКАЦИИ МЕДНОВОСТИ ЛЮБОПИТНО АКТУАЛНО ЗА СЕЗОНА

Прочетете още