За нас

Фирма НАНО-КОМ ООД е създадена през 1997 г. и работи в областта на алтернативната медицина. Проблемите и натрупания опит в работата по това направление, естествено доведоха до създаване на този сайт. Създател и автор на сайта е Мариана Кюркчиева

Главната цел на интернет страницата, е тя да служи за повишаване здравната култура на нейните читатели и акцентиране върху ролята на профилактиката. Постигането й е трудна и свързана с обработка и представяне в достъпна форма на голям обем информация. За реализацията й изказвам голяма благодарност на Уолтър Ласт (Консултанти)- натуролог и диетолог с дългогодишен опит и международна известност и доктора на медицинските науки д-р Александър Наумов, Ръководител на Лаборатория по аналитична биохимия на Държавен университет по медицина в Гродно, Белорусия.

За нуждите на страницата те ми предоставиха ценна информация, която беше систематизирана и представена достъпно в нейната взаимна връзка, поднесена по лесен за възприемане начин. В рубриката Любопитно са поместени статии от д-р Наумов, представящи научните достижения в областта на витаминологията, написани в прекрасна форма. Тук са включени и таблици за съдържанието на различните видове храни и източник на какви микронутриенти са те.

Представената в рубриката информация дава ясна представа за изключителното значение на приема на микроелементи за здравето на човека и показва, че приеманите храни не винаги са достатъчни за набавянето им, че безразборният прием на лошо комбинирани и в трудни за усвояване от организма форми добавки, не води до очакваните положителни за здравето резултати. Тук са включени и публикации на Уолтър Ласт, представящи в достъпна форма информация за пораженията, които съдържанието на химикали в храните, водата, въздуха и замърсяването с микроорганизми нанасят върху човешкия организъм.

Особено място в материалите заема информацията за Кандида (Candida), породени преди всичко от безразборната употреба на антибиотици и други лекарствени средства, както и от замърсени храни.

Рубриката Направете си тест дава възможност на читателите да добият представа за ролята на микронутриентите и замърсяването на организма с бактерии, дрожди и други микроорганизми върху здравето.

Тя включва няколко теста: Разработеният Тест за недостиг на витамини и минерали има за цел да ориентира читателите за произхода на техните здравословни проблеми, тъй като голяма част от хората не ги свързват с недостига на микронутриенти. Тестът отчита последните научни достижения в тази област и включва около 200 симптома. Основната причина за включването му е да се убедят читателите, че с ранното идентифициране на симптомите и своевременна реакция, може да се определи риска и предотвратят по-сериозни заболявания.

Друг важен проблем за здравето са замърсяванията на организма от различен произход. Те са причина за голяма група заболявания. КАНДИДА ТЕСТ  ориентира читателя за състоянието на организма му, свързано с основния замърсител Candida. Чрез Кандида тестa на Уолтър Ласт читателят може да определи въздействието им върху собственото си здраве.

ТЕСТ ЗА ПАРАЗИТИ засяга друг важен замърсител, лежащ в диагнозата на много заболявания- паразитите. Особено актуален, все по-значим проблем за много хора днес, е и хормоналния дисбаланс на организма.

Можете да се запозанете с тестовете на д-р John R. Lee:

Тест за хормонален баланс при жени и Тест за хормонален баланс при мъже

ТЕСТ ЗА ДИАБЕТ представлява по-скоро препоръки на Walter Last за ранно диагностициране на това заболяване. В рубриката ще намерите още:

ТЕСТ ЗА АЛЕРГИИ

МУСКУЛЕН ТЕСТ

Поради големият интерес към публикациите на д-р Ласт издаваме неговата поредицата “Излекувай себе си” на български език. До момента са издадени книгите

Към сияйно здраве,

Преодолей Диабета

Преодолей Кандида.

Те могат да бъдат поръчани на сайта в нашия магазин.

За да бъде Интернет страницата максимално полезна, в нея е включена и рубриката Виртуална консултация с Walter Last и Александър Наумов. В нея читателите могат да получат разнообразна информация и консултации за това, какъв допълнителен прием на микронутриенти и храни, масажи и цветове, както и пречистващи курсове, биха помогнали в лечението на тяхното заболяване.

Нашите рубрики:

Заболявания

Натурални терапии

Билколечение

Масажи

Рецепти- лечебни

Хранене на органите

Лечебни картинки

Самонастройки

Молитви

Лечение с камъни

Психология

Лечение на ума

Духовност

Интернет страницата е създадена през 2004 г. През годините на своето съществуване тя се допълва и обогатява непрекъснато и все повече се превръща в полезен съветник в стремежа на хората към здравословен начин на живот.

Вижте нашите платени услуги, които ще ви помогнат в стремежа към по- добър живот:

Лечебен сеанс

Зареждане на камъни

Посетете нашия Е- магазин, в който предлагаме:

Книги за самолечение

Камъни и кристали

Висулки с камъни

Заредени камъни

Камъни арт

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност