Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Архангелски Божествени Лъчи

Архангелски Божествени Лъчи

Молитва към Архангел УриилРубинов Лъч

Архангел Уриил

Въздейства на корен/основа (Muladhara) чакрата. Вижда се от човешкото око като тъмно – червен, преминаващ към тъмно – виолетов цвят със златни искри.

Името Уриил – означава “Божествената светлина” или “Огънят Божий“. Той е свързан с електричество, мълнии, гръмотевици, внезапни действия и често е изобразяван със свитък (в който се съдържа информация за вашия жизнен път) или с тояга.

Рубиновият Лъч трябва да се използва всеки път, когато човек се чувства изгубен, изоставен, отхвърлен, отчаян, изпитва страх или планира самоубийство.

Физически план

Регулира отделянето на адреналина в кръвта. Изчиства организма от токсини, премахва инерцията. Сгрява. Повишава физическата енергия.

Да не се използва – при високо кръвно налягане, оток, възпаление, възбуда и хиперактивно състояние, повишена температура, тумори.

Емоционален план

Активира, съживява, събужда желание, влюбеност. Премахва енергийното блокиране. Вдъхва смелост, издръжливост и твърдост. Прогонва страха.

Духовен план

Учи на овладяване на материалния свят, помага за настройване в Божествения план. Привнася духовност в живота.

Архангел Уриил за Рубиновия Лъч

Приветствам всички читатели и им изпращам своята любов! Моля, внимателно да се запознаете с Рубиновия Лъч и моите препоръки. Използвайте Божия Огън с ум и повишено внимание, активирайте лъча в ситуации, в които е важна смелост и сила на Духа, преди изпити, по време на подписване на важни документи, за премахване на страхове в деца, с родителско разрешение, и възрастни хора (но не повече от 5 мин. за деца). За да деактивирате енергийни блокажи. По време на силно изстиване, за затопляне.

Винаги ще бъда до вас в момента на Активиране на Рубиновия Лъч дори ако мислите, че правите нещо не както трябва, аз ще ви помогна.

С Безкрайна любов, Архангел Уриил

Молитва към Архангел Уриил

Gavriil

Оранжев Лъч

Архангел Гавриил

Оранжевият Лъч въздейства на сакралната чакра (Swadistana). Вижда се от човешкото око като постепенно преминаващ от оранжев към оранжево – златист цвят.

Името Гавриил – означава “Господ – моята Сила”. Гавриил е един от четирите главни Архангели.

Архангел Гавриил  е знаменит ангел.

Физически план

Влияе на органите в коремната кухина. Управлява изработката на адреналина. Помага на храносмилането. Подобрява състоянието при бронхит и астма. Помага по време на менопауза. Създава хормонален баланс и стимулира детеродната функция. Повишава енергичността. Работи по-меко от Рубиновия Лъч. Помага при запек.

Емоционален план

Облекчава състоянието при мъка, тежка загуба, скръб. Увеличава творческите способности. Помага за премахване на страхове и фобии.

Духовен план

Пробужда радостта и по този начин носи бодрост на Духа.

Архангел Гавриил за Оранжевия Лъч

Аз съм тук за да помогна на тези, които са готови към сътрудничество с Оранжевия Лъч. Такъв вид помощ – древно изкуство и в продължение на много години почти нищо не се е променило, само се добави техническия прогрес. Позволете ми да открия възможностите за тези от вас, които чуват в сърцето си желание да действат, играят и работят в по-широк мащаб.

С безкрайна любов и Божи вестител Архангел Гавриил

Молитва към Архангел Гавриил

JofiilЖълт лъч

Архангел Йофиил

Влияе върху чакрата на Слънчевия Сплит (Manipura). Вижда се от човешкото око като оранжево-жълт цвят преминаващ в бледо- златист цвят. Такъв цвят имат кристалите на цитрина.

Йофиил – Архангел на мъдростта. Неговата светлина често е наричана лъч на слънчевата светлина.

Името Йофиил – означава “Красотата на Бог“. Той помага за разработване на нов подход към живота, възвръща усещането за вълшебство, дарява чувството на удоволствие. Йофиил създава връзка, за да настрои човека към Висшето Аз през много измерения. Той оказва мигновена помощ за възстановяване на фрагментите на душата, сломени вследствие на шок, ужас или сериозно заболяване. Също възстановява душата и всички обвивки след изчистване от енергийно замърсяване.

Жълтият лъч е пламък на мъдрост, интуиция, възприятие, радост, щастие. Той помага за усвояване на нова информация.

Физически план

Укрепва, ободрява, тонизира, стимулира процесите, слабо протичащи в организма. Избавя от целулита, премахва токсините. Използва се за лечение на артрит, скованост на ставите и неподвижност.

Емоционален план

Жизненост на ума успех в обучението. Помага за концентрирането. Носи стабилен подем, свобода, смях. Укрепва самоконтрола. Повишава самочувствието. Стимулира комуникацията.

Духовен план

Носи просветление, ръководи и подкрепя Душата.

Aрхангел Йофиил за Жълтия Лъч

Тревогата никога с нищо не е помагала, така че защо да се притеснявате? Активирайте Жълтия Лъч и аз ще ви помогна във вашето жизнено творчество за създаване на нещо прекрасно. Творете, творете, творете! По този начин вие ще можете като в огледало да отразите творчеството на нашия Господ.

С безкрайна любов и Проявление на Творчеството Архангел Йофиил

Молитва към Архангел Йофиил

arhangel-rafail

Зелен Лъч

Архангел Рафаил

Зеленият Лъч въздейства на сърдечната чакра (Anahata).

Вижда се от човешкото око като блестящо смарагдово зелено. Цветът на изумрудите.

Името Рафаил означава “Изцеление Божие“. Рафаил е известен като Лекар на Света и Ангелите божественият лечител, помагащ на хората да се излекуват и да получат вътрешна подкрепа любов и състрадание.

Рафаил и Зеленият Лъч можете да призовете и от още някакво име. Рафаил ще дойде там, където го канят, но не може да се намесва ако я няма добрата воля на човека. Ако страдащият човек се отказва от духовно изцеление той не може да бъде заставян. И все пак присъствието на Рафаил само по себе си дава успокояващ ефект и това помага по естествен път да се намали стреса и тревожността.

Физически план

Балансира, успокоява, отпуска. Облекчава болезнените процеси. Използва се за лечение на главоболие, причинено от пренапрежение, мигрена, стомашни язви, храносмилателни разстройства и всички видове стрес. Носи облекчение при заболявания на сърцето, белите дробове и тимуса.

Емоционален план

Намалява клаустрофобията и чувство за ограниченост. Стабилизира нервната система, намалява емоциите, намалява объркването на съзнанието. Успокоява всички сетива. Помага за изграждането на здрави отношения с другите хора.

Духовен план

Развива висшето зрение, интуиция, проницателност. Увеличава техниката за творческа визуализация и творческа проява.

Архангел Рафаил за Зеления Лъч

Призовавайте мен и Зеленият Лъч, когато се нуждаете от помощ за изцеление и изчистване на пространство. Можете също така да освещавате всеки път и Пътя, независимо дали това е просто едно пътуване или жизнения Път, със Зеления Лъч вашите крачки ще бъдат леки и безопасни. Призовавайте мен и Лъчът за себе си и за другите, по този начин вие помагате и на планетата Земя.

С Безкрайна любов Архангел Рафаил

Молитва към Архангел Рафаил

Mihail

Небесносин Лъч

Архангел Михаил

Небесносиният Лъч влияе върху чакрата на гърлото (Vishudda).

Вижда се от човешкото око като небесносиньо, блестящ, стоманено – преливащ цвят. Като цвета на чиста вода в езерото, като цвета на небесносиния топаз.

Архангел Михаил. Архангелът на Първия Лъч Князът на Архангелите, пръв сред равните, на който се кланят всички останали Архангели и техните легиони. Известен като Пазител на Вярата, Защитник на Жената и нейния плод и като Предводител на армиите на Светлината в битката на Армагедона. Той отговаря за ангелите, известни като “Сили” и следи за светлината. Неговата основна задача е да избави земята и нейните обитатели от отровите на страха. Хората, които той привлича на своя страна и с които след това си сътрудничи се наричат “факели” и Михаил ги приканва да вършат духовна и целителска работа на професионална или любителска основа. Небесносиният Лъч ни дава духовна и физическа защита и е основата за съвършена изява на качествата на сила и лидерство. Той се явява и основа за развитието на вярата и самонастройката с Божествената воля и собствения Божествен план.

Физически план

Намалява, сдържа, потиска и успокоява състоянията, свързани с излишна топлина. Отслабва настинката и регулира хиперактивността, а също и възпалителните процеси. Носи облекчение при инфекции на ушите и гърлото. Натурално болкоуспокояващо. Намалява високото кръвно налягане и честотата на пулса. Облекчава състоянието на смъртно болни хора.

Емоционален план

Бори се със страха да се казва истината. Успокоява ума, което помага за по-ясното мислене. Носи мир и откъсване от светските проблеми.

Духовен план

Вдъхновява ни за търсене на абсолютната истина и скритото знание. Лъчът символизира силата и волята на Бога и носи в себе си сила за защита. Той помага да се научим да подчиняваме малката воля (аз-а) на висшата воля на Бог и следователно може да се използва за извършване на благочестие.

Архангел Михаил за Небесносиния Лъч

Призовавайте ме и активирайте Лъчът винаги, когато усетите опасност и дискомфорт. Това може да бъде особено полезно при пътни инциденти и в различни трудни ситуации, които на пръв поглед изглеждат безизходни. Когато ме призовете с целия плам на вашето същество, Аз Архангел Михаил незабавно ще пристигна, за да застана на ваша страна.

С Безкрайна Любов и Защита Божия Архангел Михаил

МОЛИТВА КЪМ АРХАНГЕЛ МИХАИЛ

Raziil

Син Лъч

Архангел Разиел

Синият Лъч се отнася към чакрата на гърлото (Vishudda) и чакрата на “третото око”. Вижда се от човешкото око като сапфирово синьо, индиго, дълбок блестящ цвят.

Синият Лъч е ключа към развитието на скритите екстрасензорни способности, помагащ съзнателно да се свързвате с “Духа”.

Архангел Разиел – Името му означава “Тайната на Бог“, защото той толкова тясно си сътрудничи с Твореца, че знае всички тайни на Вселената и умее да ги управлява. Разиел е Архангел на тайните мистерии. Той предава Божествена информация. Помага да се види миналото, настоящето и бъдещето като вечното “сега”. Знанието на Разиел е тотално, абсолютно, окончателно и съвършено.

Физически план

Части на тялото – хипофиза скелет очи синуси. Притежава силно обезболяващо действие. Унищожава бактериите в храната водата и въздуха. Облекчава безсъние, бронхит, астма и белодробни заболявания.

Облекчава мигрена, подобрява състоянието на хиперактивна щитовидна жлеза. Унищожава тумори и новообразувания. Помага за облекчаване на болки в бъбреците, спира диарията. Намалява високото кръвно налягане. Помага при болки в кръста, особено ишиас, лумбаго и всички симптоми на заболявания на гръбначния стълб. Синият цвят може да предизвика зависимост, тъй като той позволява да се откъснете от ежедневните грижи и проблеми.

Емоционален план

Упоява съзнанието и по този начин действа върху емоциите като успокоително (транквилизатор), помага да се съсредоточите върху личните аспекти – самосъзнание разбиране и познаване на себе си. Използва се за лечение на обсесивно – компулсивни състояния и всички видове емоционална нестабилност.

Духовен план

Астрален антисептик: премахва негативните форми на мисъл. Позволява на съзнанието да регистрира изтънчени впечатления, развива телепатия, интуиция, ясновидство, свръхчувствителни слухови и тактилни способности. Развива духовното знание. Синият Лъч – това е лъчът на художниците и артистите.

Архангел Разиел за Синия Лъч

Помолете ме и Синият Лъч ще ви помогне да отворите съзнанието си за разбиране на Божествените тайни на Вселената и за избавяне от ограниченията на страховете ви, за да достигнете до най-дълбоките нива на духовното разбиране и аз винаги ще откликна на вашия зов!

С безкрайна Любов и Мъдрост Архангел Разиел

Молитва към Архангел Разиел

Архангелски Божествени Лъчи

Виолетов Лъч

Архангел Задкиил

Виолетовият Лъч е най-бързия от лъчите, символизира Божествената Алхимия. Вижда се от човешкото око като лилаво със златни светлини, като цвета на аметиста и аметрина.

Името Задкиил означава “Праведност Божия“. Задкиил ще ви помогне да почувствате милосърдие и състрадание към себе си и околните, прогонвайки от сърцето недоверието и нежеланието да простите. Той е и един вид изцеляващ ангел, който работи рамо до рамо с Архангел Михаил, заменяйки негативната енергия с вяра и състрадание. Задкиил ни помага да видим Божествената светлина в себе си и в другите, отвличайки ни от съзерцаването във външните черти на характера и собственото его, а също и от грешките в поведението.

Ако ви е трудно да простите на себе си или на някой друг, помолете за помощ Задкиил. Той действа като коминочистач, изчиства тялото ума и сърцето от тежестта на лошите чувства. Това не означава че вие сега ще позволите на някого да се държи с вас жестоко или оскърбително. Това означава само, че сега вие не жадувате да разплисквате около себе си емоционалните останки на вече минали обиди. Архангел Задкиил също е добре известен с това, че помага за развитието на паметта. Ако трябва да запомните важна информация или да не я забравите ,къде сте скрили ключовете за колата или просто да подобрите паметта, призовавайте Задкиил.

Физически план

Облекчава усилено сърцебиене, стимулира правилното функциониране на имунната система. Лекува синини, отоци, синини около очите. Помага при заболявания и умора на очите. Успокоява раздразнения, отнема болка, ускорява оздравяването.

Емоционален план

Успокоява при тревожност, лекува от зависимости и склонност към зависимости. Елиминира емоционални пречки.

Духовен план

Вдъхновява, освобождава въображението, помага при медитация. Пророчески сънища. Връщане към минали животи. Дава защита. Възприемане на видения. Почиства всичко до което се докосне.

Архангел Задкиил за Виолетовия Лъч

Когато вашето сърце е неспокойно, когато сте забравили за дара на прошката, когато не можете да видите знаците от небето, призовавайте мен и Виолетовия Лъч. Аз ще изпълня сърцето ви с милосърдие и ще ви даря духовно просветление!

С безкрайна Любов и Милосърдие Архангел Задкиил

arhangel-metatron

Бял Лъч

Архангел Метатрон

Чакра “Звездата на Душата” се нарича “седалището на душата” и се намира приблизително на една изпъната ръка над главата. Тя съхранява информация за вашата душа. Когато чакрата се активира от Архангел Метатрон и неговия Бял Лъч, започва процес на активиране на светлинното тяло или изкачване към космическото съзнание. Белият Лъч – това е върховен лъч, който символизира всички цветове дори и тези, които човешкото зрение не може да възприема.

Призовавайки Белият Лъч на Архангел Метатрон ние постигаме небивал духовен растеж.

Лъчът се вижда от човешкото око като бял огнен стълб, по-ослепителен от слънцето. Това е цветът, който хората виждат по време на клинична смърт. Необикновеното име на Метатрон навярно е свързано с неговия необичаен произход: той е – един от двамата смъртни, които някога са ходили по земята, но са станали архангели. Метатрон е смел и енергичен ангел, който без умора се труди, за да помогне на жителите на земята. Той служи за посредник между Небето и Земята, тъй като има богат опит и като човек, и като ангел. Той ни помага да разберем Небесните перспективи и ни учи, как да си сътрудничим с ангелите.

Специално място в сърцето на Метатрон заемат децата, особено тези, които са духовно надарени.

Физически план

Възстановява вибрации използва се като панацея. Най – универсалният и хармонизиращ от всички лъчи.

Емоционален план

Очиства, балансира емоциите. Носи вътрешен мир и чувство на удовлетвореност. Позволява ви да започнете всичко на чисто. Изчиства емоционалните отпадъци.

Духовен план

Пронизва много измерения. Носи духовно израстване на тези, които го използват. Подготвя физическите чакри за духовно просветление.

Метатрон за Белия Лъч

Моят живот на Земята ми даде възможността да разбирам човешките представи за живота и смъртта, които са абстрактни за този, който винаги е бил в ефира, затова аз винаги разбирам вашите молби и проблеми. Активирайте Белият Лъч винаги, когато преминавате линията. А също и при лечение на деца.

С безкрайна Любов и Близост Архангел Метатрон

Молитви към Архангел Метатрон

arhangel-kamaelРозов Лъч

Архангел Камаел
Розовият Лъч – това е съюза на небето и земята, проявен в човешкото сърце, в резултат на сливането между Виолетовия и Белия Лъч.

Лъчът се вижда от човешкото око като поток от искрящ нежно розов цвят с бели пламъци и лилави искри.

Архангел Камаел – името му означава “този, който вижда Господа!” или – този който търси Господа”. Камаел се отнася към седемте основни архангели и се смята за могъщ лидер в йерархията на ангелите, известни като “Силните”. “Силните” – това са ангели, които пазят света от опасната и низка енергия. Архангел Камаел пази нашия личен мир. Той ни помага да намерим най-важните части на своя живот, като любов, приятелство, кариера, изгубени вещи и смисъла на живота. Камаел работи, за да изгради солидната основа на нашите отношения и кариера, за да бъдат те дълги изпълнени със смисъл и здрави.

Архангел Камаел помага да се обновят и подобрят отношенията ви с любовта и грижата за другите. Розовият Лъч символизира способността ни да обичаме и ценим другите, да даряваме и получаваме любов без егоистични интереси. Архангел Камаел и неговия Лъч помагат във всякакви отношения, конфликти, преломни ситуации, такива като развод или загуба на работа.

Физически план

Лекува всяка част на тялото, която “не приемам” или смятате за некрасива. Отнема физическото напрежение, лекува от заболявания с психосоматичен произход. Също е полезен в случаите, когато не е поставена диагноза, а физическото изцеление се блокира от страх.

Емоционален план

Розовият Лъч е насочен за укрепване на увереността в себе си и самоуважението. Разсейва негативните емоции свързани с ниска самооценка ненавист към себе си и себелюбие. Запалва светлината на вътрешното щастие, откривайки талантите на човека. Избавя от депресии и разрушителни склонности.

Духовен план

Отваря сърдечната чакра за развитие на дара на изцеление. Привлича истински приятели към човека.

Архангел Камаел за Розовия Лъч

Позволете ми да ви преведа през несгодите и пречките на живота и да направя вашия път успешен и гладък. Най-голямото удоволствие за мен ще бъде да внеса в живота ви мир и спокойствие на мястото на болката и страданието!

С Безкрайна любов Архангел Камаел

Молитва към Архангел Kамаел

Архангелски Божествени ЛъчиТюркоазен Лъч

Архангел Ханиел

Тюркоазът – смес от зелено и синьо. Помага за развитието на индивидуалността. Лъчът се вижда от човешкото око като безкрайна синя шир, блестяща във всички посоки, абсолютно ясна и чиста.

Архангел Ханиел – това е Архангелът на Божественото общуване. Той е воин, неговата сила може да помогне за изпълнение на мисията на Душата да достигне единение с Бога. Тюркоазеният Лъч ви дава сила и издръжливост, когато почувствате слабост. Архангел Ханиел – Защитник на душата. Той дарява добродетелна решителност и помага да се отървете от илюзиите.

Ханиел ни помага да открием загубените тайни за природните методи на лечение, особено с привличане енергетиката на Луната в отвари, прахове и кристали! Ханиел също помага да се насладим на благодатта в нашия живот.

Физически план

Помага при проблеми с дишането, възстановява активната работа на имунната система. Намалява умората, подобрява състоянието при проблеми с теглото, алергии, диабет, сърдечносъдови заболявания, високо кръвно налягане, болки в гърлото, скованост на мускулите на врата, астма, главоболие, напрежение, виене на свят и нервни разстройства.

Емоционален план

Дава емоционална свобода, увереност в себе си, вътрешна сила. Способства за концентрацията, неутрализира паниката.

Духовен план

Разширява духовните хоризонти и преодолява жизнените препятствия. Дава “Духовни Доспехи”. Благоприятства комуникацията с духове – Наставници и Ангели. Повишава интуицията и дарява утеха на духа.

Архангел Ханиел за Тюркоазения Лъч

Активирайте Тюркоазения Лъч и ме призовавайте, когато си мислите че всичко е безуспешно. Аз съм търпелив с хората, защото виждам всички прекрасни неща, които са създали. Във всеки момент на нетърпимост има стотици мигове на доброта, които ще разпръснат темата. Днес светлината на човечността свети по-ярко от всякога досега. Ако можете да видите човечеството от моята гледна точка, вие ще разберете защо толкова дълбоко обичам всички вас. Аз съм щастлив да помогна по какъвто и да е начин, за да може човечността да се извиси над грохота от сблъсъка с егото.

С Безкрайна Любов Архангел Ханиел

Архангелски Божествени Лъчи

Лилав Лъч

Архангел Цафкиел

Лилавият Лъч се вижда от човешкото око като много светъл лилав цвят.

Над чакрата на третото око са разположени две много важни чакри. Едната от тях е чакрата на “Четвъртото око”. Когато се активира тя уравновесява огъня на чакрата на “Слънчевия сплит”.

Чакрата на “Петото око”, разположена в горната част на челото, често се нарича “Ангелска чакра”. В пробудено и активирано състояние тя позволява да станем господар на съдбата си и постоянно да поддържаме близък контакт с Ангелите.

Архангел Цафкиел – Ангел на задълбоченото съзерцание на Бога, представлява дълбокото женско начало на сътворението. Цафкиел позволява да надникнем в други светове. Той ни изпраща дара на мъдростта. Архангел Цафкиел отрязва всичко, което е несъществено за духовното развитие, усилва прозорливостта, мистицизма, проницателността, помагайки напълно да се прояви женската страна на човешката природа, но го прави само тогава, когато го помолите за разрешение да се възродите на ново Ниво на Съзнание.

Физически план

Отстранява блокировки. Балансира всички части на физическото тяло.

Емоционален план

Отнема безпокойство, тревожност, раздразнителност. Използва се за дълбоко емоционално изцеление. Освобождава от чужди мисли. Помага да се избавите от лоши навици.

Духовен план

Помага за пътуване до вътрешни и външни пространства при изменени състояния на съзнанието, дълбока медитация. Служи като врата към неизвестното. Свързва със света на Ангелите. Разсейва болести на Духа и стари кармични структури.

Архангел Цафкиел за Лилавия Лъч

Активирайте Лилавия Лъч по време на медитация и когато си лягате, аз ще ви преведа по безопасен път към Източника на знания. Изгорете с Лилавия Лъч миналите кармични връзки, аз ще ви помогна да се излекувате в миналите животи!

С Безкрайна любов Архангел Цафкиел

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Лечебни картинки

Заредени камъни и кристали

Подаръчен сеанс

Чакри

Свързани публикации