Количка

Молитва към Архангел Разиел

Молитва към Архангел РазиелМолитва към Архангел Разиел

Призовавайте Архангел Разиел всеки път, когато усещате силна болка, независимо дали тя е на тялото или Душата. Болката винаги е резултат от проявена жестокост към вас или тежка загуба за вас.

Архангел Разиел ще ви дари с мекота, нежност и вътрешен мир, които ще ви успокоят, ще премахнат страховете ви и ще ви помогнат да прозрете, че агресията на другите към вас или вашата собствена агресия към другите, са нещо разрушително и безсмислено, което води до болка!

Архангел Разиел, моля те ела и облей тялото и Душата ми с твоята Божествена Мекота и Истина. Моля те спаси ме от болката, която изпълва целия ми живот. Моля те, Архангел Разиел помогни ми да се освободя от (опишете ситуацията или болката, която смятате, че ви измъчва…), и да изпълня сърцето, ума  и Душата си с Божествена Нежност и Мекота! Моля те, изчисти ме от цялата болка, която изпълва тялото и Душата ми! Моля те, дари ме с прозрение за всички мои грешки, слабости и страхове, за да променя живота си и да започна да обичам всички, дори тези, които ме нараняват и оскърбяват, защото знам, че Бог иска да ме научи да не се страхувам да бъда такъв, какъвто съм, да бъда изпълнен с Любов и Истина, която винаги да ми показва, кой е верния път, кой е начина да дарявам другите с Любовта, която Той ми е дарил!

Благодаря ти Архангел Разиел! Амин!

За Синия Лъч на Архангел Разиел вижте: Архангелски Божествени Лъчи

Свързани публикации