Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Молитва към Архангел Разиел

Молитва към Архангел РазиелМолитва към Архангел Разиел

Призовавайте Архангел Разиел всеки път, когато усещате силна болка, независимо дали тя е на тялото или Душата. Болката винаги е резултат от проявена жестокост към вас или тежка загуба за вас.

Архангел Разиел ще ви дари с мекота, нежност и вътрешен мир, които ще ви успокоят, ще премахнат страховете ви и ще ви помогнат да прозрете, че агресията на другите към вас или вашата собствена агресия към другите, са нещо разрушително и безсмислено, което води до болка!

Архангел Разиел, моля те ела и облей тялото и Душата ми с твоята Божествена Мекота и Истина. Моля те спаси ме от болката, която изпълва целия ми живот. Моля те, Архангел Разиел помогни ми да се освободя от (опишете ситуацията или болката, която смятате, че ви измъчва…), и да изпълня сърцето, ума  и Душата си с Божествена Нежност и Мекота! Моля те, изчисти ме от цялата болка, която изпълва тялото и Душата ми! Моля те, дари ме с прозрение за всички мои грешки, слабости и страхове, за да променя живота си и да започна да обичам всички, дори тези, които ме нараняват и оскърбяват, защото знам, че Бог иска да ме научи да не се страхувам да бъда такъв, какъвто съм, да бъда изпълнен с Любов и Истина, която винаги да ми показва, кой е верния път, кой е начина да дарявам другите с Любовта, която Той ми е дарил!

Благодаря ти Архангел Разиел! Амин!

За Синия Лъч на Архангел Разиел вижте: Архангелски Божествени Лъчи

Свързани публикации