Картинки и сеанси

Картинки и сеанси

Ще бъда благодарна на всички, които споделят тук, в тази рубрика, какви усещания са имали и как се е променил живота им, след като са използвали лечебните картинки. 

Любов и Хармония!
Мариана

Добавете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вашите мнения (51)

 • Ваня Нинова

  Благодаря за лечебните картини!

 • ХЕЛЪН

  КОГАТО ГЛЕДАМ КАРТИНКИТЕ КОИТО СЪМ ИЗБРАЛА, ЧУВСТВАМ ОЛЕКВАНЕ- ТАКА ДА СЕ ИЗРАЗЯ. НЕ ЗНАМ ТОВА ЛИ Е УСЕЩАНЕТО, НО МИ Е ПО- ДОБРЕ! РАДВАМ СЕ ЧЕ ВИ ОТКРИХ ИМА МНОГО ПОЛЕЗНИ НЕЩА, С КОИТО МОЖЕМ ДА СЕ ОБОГАТИМ ДУХОВНО! БЛАГОДАРЯ НА ВАС И НА БОГ!

 • Тинси

  Здравейте! Днес случайно открих сайта ви. От няколко месеца имам този проблем- притеснение, напрежение, стрес. Изниква неочаквано и безпричинно. В началото по- рядко, но сега вече доста по- често. Имам и страхове, от които почти се изчистих, но все още стоят в ума като натрапчива мисъл. Бих искала да ви попитам кои точно картини би трябвало да гледам(и изчистващи ли), за колко дена, по колко време на ден(часове, минути). Много ви благодаря, и на вас и на Бог!
  Мариана: Здравейте! Има специални картинки за изчистване на страхове, а също и от негативна енергия. Използвайте тях. Относно времето за гледане, няма правила, колкото издържите. За резултата, също няма правила, вие ще го усетите! Любов и Светлина!

 • Красимир

  Здравейте, картинките само ако се гледат от сайта на екрана на компютъра ли работят? Действието им продължава ли да работи, ако се разпечатат на хартия? Цветен или черно- бял печат? Благодаря Ви. С пожелания за всичко най- най- добро и по- здрави, Красимир M.
  Мариана: Опитайте! Любов и Светлина!

 • raddiva

  Мила Мариана, за лечение на херпес зостер- вече хроничен- какви картинки би ми препоръчала? С обич и благодарност! Kiss
  Мариана: Радост, използвайте картинки за имунната система и за изчистване от паразити и кандида. Любов и Светлина!

 • Румянка

  Ползвам картините от 1 месец. Много съм доволна. Благодаря Ви Мариана за хубавия сайт!

 • Мария Тодорова

  Благодаря ви, ще опитам с тези прекрасни картини, имам астма, хашимото, артрит, уринарният ми тракт не е наред, очите….

 • Любка

  Здравейте, бих искала да поздравя Мариана за сайта, който открих вчера, смятам, че всеки може да намери тук много полезна информация. Имам сериозни проблеми със запек и затова веднага започнах да ползвам картинките “изчистване на червата- лаксатив”, “изчистване на стомаха” и “нормализиране на метаболизма и отслабване”. Пропуснах да си взема ежедневните добавки за запек. Първо, снощи заспах рано и сънят ми беше дълбок и пълноценен (поради проблеми в последно време не спя добре). Още преди приема на редовната ми доза чорба от кисело зеле тази сутрин започнах да посещавам тоалетната и имах очевидно и значително подобрение в дефекацията. Друг ефект, който забелязвам, е честото и обилно уриниране днес, което явно помага да се освободя от задържани течности, на които не съм обърнала внимание. Днес включих и други картинки в програмата. Очаквам още хубави резултати, които с най- голямо удоволствие ще споделя по- късно. Успех на всички, които се докоснат до тази прекрасна енергия.

 • Kali

  Картинките са чудесни от тях блика много положителна енергия! Желая ви Щастие!!!

 • stoyanka

  Когато БЛАГОДАРЯ на БОГ за оказаната ми помощ винаги се прозявам и ми е много хубаво.
  Моля да сложите номера на всяка една на картина за да мога да обяснявам на друг човек които не знае български кой номер картина да гледа. Благодаря предварително!

 • Борянка Николова

  Усетих сърцебиене и с апарата за кръвно си измерих пулса, беше 92. Започнах да гледам картинката за отнемане на стреса и успокояване на сърцебиене. След 10 минути пулса ми беше 80. Благодаря на Бог и Марианчето, че успях да се докосна до тези лечебни картинки и да получа помощ!

 • Анета

  Здравейте, преди време използвах само картинката за лечение на кандида, но сега я комбинирам с тази за киселинно алкален баланс и сам много по доволна от резултата. Имам гъбички в устната кухина правилно ли използвам картинките или е нужно да използвам някои други за да се излекувам по бързо. Благодаря Марианче успех на сайта има толкова полезна информация за всички.

 • Иринка

  Имам шипове на шийните прешлени и произтичащите от това високо кръвно и главоболие. Кои картинки да използвам? Опитах с нормализиране на кръвното и със силно болкоуспокояващо както е описано в инструкциите, но не се получи.
  Мариана: Иринка, вие сте използвали картинки, които намаляват последствията от проблема. За шипове използвайте картинките за костите и съпътстващите я помощни картинки, както е указано в: Лечение на костите

 • elal66

  Благодаря на Бог, че Ви има! Благодаря на Вас, за това което правите! Благодаря за позитивната енергия, с която ме заредихте! Благодаря Мариана! Пожелава Ви към Любовта и Хармонията- Здраве и Светлина! Пробвах картинката за изтриване на страхове…..усетих ‘разтоварване’! 🙂 Бъдете благословени!

 • Таня Баирова

  Благодаря на Бог и на Вас ЗА КРАСОТАТА и успокояването на болката в лявото рамо само от първите две картини.

 • ЛРМ

  В този сайт има много интересни и полезни неща, още повече, че са събрани на едно. Бих искала да попитам тъй като съм безработна- какво или коя картина да наблюдавам, за да получа увереност, може би и сила, докато започна желаната от мен работа? Благодаря Ви предварително!
  Мариана: Здравейте! Използвайте раздела Самонастройки

 • kiki

  Благодаря много за картинките!

 • Албена Дернева

  Здравейте! Много ме болят венците и затова реших да пробвам картинката за силно болкоуспокояващо. Гледах я 8 мин. и се молех да спре тази неприятна болка.За мое учудване засега не ме болят. Дано и в следващите часове не ме заболят. Ще пиша пак. Благодаря на всички за помощта.

 • Гергана Желязкова

  Картините са прекрасни! Искрено се надявам да имат посоченото въздействие и да даряват на всеки, който по един или друг повод е достигнал до тях, онова от което се нуждае неговата душа. Поздравявам Ви за смелостта и отговорността! Благодаря, и аз намирам своите отговори! С пожелание за бъдещи успехи и много хора, които ще Ви благодарят явно и неявно в себе си!

 • Йово

  Здравейте! Картината Пространствена самонастройка ми харесва. Интересна е, привлича и внимание, и мисъл. Надявам се и вярвам в положителната енергия, излъчвана от нея. Да, права си Мариана, завършвайки мислите си и споделеното с нас, с думите БЛАГОДАРЕТЕ НА БОГ!

 • Кремена

  Гледам картинките на самонастройки, чувствам помощта на Бог и Ангелите. Благодаря!

 • Василка Сидерова

  Много благодаря! Да си жива и здрава Мариана!!!

 • Георги Енчев

  Гледаме картинките точно както е обяснено.В комбинация и поотделно и с необходимата продължителност. Чувстваме въздействието им. Прекрасни са. Благодаря на БОГ, че чрез теб ни ги изпраща, скъпа Мариана.Да си жива и здрава и БОГ да те закриля.

 • Цонка

  Здравейте! Искам да кажа няколко хубави думи. Имам полза от тези картинки, помогнаха ми както никой доктор до сега не можа! Много благодаря за това! Благодаря!

 • DIMARI 5800

  Мариана, не живея в България, 3 месеца ползвах заредените картинки и се чувствам много по- добре.Използвам лечение на паразити и кандида, лечение на костите, лечение и изчистване на ставите. Благодаря много на Мариана за силата, която притежава и куража да помага. Да й дава Господ здраве да е с нас дълго време.

 • Полина Спасова

  МАРИАНА ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ИЗПОЛЗВАМ ЛЕЧЕБНИТЕ КАРТИНКИ, НО НЯМАМ НИКАКВИ УСЕЩАНИЯ ПО ВРЕМЕ НА НАБЛЮДЕНИЕТО.ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е, НАЛИ ВСЕ ПАК ЕНЕРГИЯТА ВЛОЖЕНА В ТЯХ ТЕЧЕ ?
  Мариана: Полина, важен е резултата!!!

 • Алиса

  Аз гледах картинката за нормализиране на кръвното 3 дена, после 3 дена почивах, после още 3 дена. Трябва ли още да гледам или е достатъчно. Гледам и картинката Изчистване на страховете.В началото направо бях страшно нервна, като че ли страховете се увеличиха и нищо не помагаше,чак към 6- 7 ден усетих спокойствие, днес ми е последен ден и вече почти заспивам гледайки… Прочетох, как гледат картинките различни хора, не трябва ли да гледаме най- много 3 различни на ден? И още въпрос, колко “курса” по 3 или по 10 трябва да се гледа една картинка, има ли някакво препоръчително число или всичко е строго индивидуално? Благодаря,Мариана!
  Мариана: Алиса, няма препоръчително число! Всеки сам управлява всичко! Слушайте вътрешния си глас и тялото си!

 • Стефанова

  Благодаря. Почувствах се добре.

 • Николова

  Лекувам се чрез доста от Вашите картинки,от две- изчистване от паразити и нормализиране на кръвното налягане, определено има ефект, за другите все още не мога да преценя, но много разчитам на тях. Благодаря, че Ви има!

 • Радост

  Благодаря, благодаря, благодаря за прекрасният сайт!Гледам някои картинки от няколко дни. Прекрасни са и действат прекрасно! Чувствам се добре! Чудо! Бъдете благословени!

 • Мими Петрова

  БЛАГОДАРЯ НА БОГ! БЛАГОДАРЯ НА ВАС МАРИАНА ЗА УНИКАЛНИТЕ ВИ КАРТИНИ И ЗАТОВА, ЧЕ ГИ СПОДЕЛЯТЕ ТУК В ПРЕКРАСНИЯТ САЙТ!

 • Радива

  Привет, Мариана! Благодаря,че ви има,БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ! От една седмица се зареждам с лечебните картинки, чувствам се прекрасно. Много любов и светлина за вас и сайта.

 • Румянка Великова

  БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ОТКРИХ ТОЗИ САЙТ!

 • Мима Мимова

  Благодаря за тази предоставена възможност за лечение. ?

 • Доби

  КАРТИНКИТЕ СА ВЪЛШЕБНИ! Супер са, действат, от 3 дни ги гледам в началото ми стана зле, сега се чувствам все по добре и молитвите към Архангелите четох, супер, действат, благодаря МАРИАНА! БЛАГОДАРЯ НА БОГ И НА ВАС!

 • Нели Кръстанова

  Благодаря.

 • Ив Георгиева

  Благодаря Ви и искрено се надявам да ми помогнат, явно сама не мога. Поздрави!

 • Виолета Кръстева

  За картинката за изчистване на болката-Благодаря на Божите сили!

 • Диди

  Невероятно е!Наблюдавах картинката за Подобряване на паметта… почувствах едно много приятно, като “раздвижване” на дясната половина на мозъка си! Чувството е по- скоро освобождаващо. Благодаря ви!

 • Августина

  Благодаря ти, мила Марианче! Бог да те благослови теб и Висшите Сили! За тези 6 минутки кръвното ми спадна с 8, след малко с още 2 единици. Нали не бива и рязко да става! Велика Божия милост! Благодаря! Картинките са чудесни! Ползвам и други, но тук ефектът е светкавичен, но плавен!

 • Жоро

  Невероятни са! Благодаря!

 • Ина

  Имах сърцебиене след силен стрес, а бях останала без каквито и да са лекарства под ръка през нощта. Сетих се за вашите картинки и реших да опитам. Знам, че по принцип те помагат, но някак си не вярвах, че ще има успех. Започнах да я гледам, но погледът ми постоянно се отклоняваше в друга посока. Както и да е, издържах пред нея около 8 минути (сърцебиенето продължаваше) и реших да легна на дивана. В момента, в който седнах на дивана, ми стана леко и всичко утихна изведнъж. И друг път съм имала подобни пристъпи, знам как отшумяват, но този път беше различно. Много, много ви благодаря за тези картинки! Бъдете благословена за добрината и любовта, която излъчвате!

 • Светлана Илиева

  Благодаря за богатството с което ме дарихте! Благодаря на Бог че ви изпрати!Нека цялото земно щастие и вселенска закрила да бъде върху вас!

 • Огнян Крумов

  Благодаря Ви за лечебните картини и за чудесния сайт! Силно съм впечатлен от информацията, която публикувате в сайта и даже си закупих две от книгите на Уолтър Ласт- “Към сияйно здраве” и “Преодолей кандида”. Ползвам някои рецепти за прочистване на организма, но като цяло мисля, че трябва да си обърна внимание на зъбите и устната кухина. Така че ще бъде ценно за мен да ме насочите към някой специалист- зъболекар, който да е в течение с информацията от горепосочените книги и успешно прилага такива практики (разбира се, ако имате в предвид някой )! Благодаря предварително!!! Поздрави!!!Искрени благодарности!!!

 • Борислава

  За ефекта от картинките- невероятнооооо, много благодаря!

 • Арсения

  Отново се възхитих, гледайки картинката за ПАРАЗИТИ И КАНДИДА. Усещането, че ми се спи не изчезна. Прекрасни са! ОТНОВО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ТЕБ И НАШИЯ ГОСПОД- НИЕ НАИСТИНА НЕ СМЕ САМИ!

 • Арсения

  Марианче гледам картината за Изчистване на стомаха и онемявам, усещам, че ми се приспива, отпусната съм, спокойна съм. Благодаря ти, Благодаря и на нашия Бог за тази прелест, вълшебство и красота. Нека винаги да ви има, нуждаем се от вас. БЛАГОДАРЯ ТИ, БЛАГОДАРЯ И НА БОГ, ЧЕ МИ ОТКРИ ТАЗИ ПРЕЛЕСТ!

 • Арсения

  Поздрави за Вашия труд. Много ми харесват вашите картини и се интересувам от тях. Искам да ви попитам, как мога да видя и получа Ваши лечебни картини! Предварително Ви благодаря! Желая Ви успех в начинанията!
  Мариана: Предполагам че ме питате за това, тъй като лечебните картинки, които познавате досега и са масово известни, се правят на хартиен носител и се зареждат от самия автор, докато ги прави. Картинките, които виждате на сайта ни, не са правени на хартиен носител и носителят на енергийния заряд не е изображението, което виждате, обяснила съм това в самия раздел за картинките. Предпочитам камъните като носители на енергиен заряд пред хартията. Моля, уточнете, дали правилно съм разбрала вашия въпрос?! Успех и на вас! Любов и Хармония!

 • Нина Цветкова

  Благодаря за прекрасния сайт, благодаря за лечебните картинки,благодаря за настройките. БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ВИ ИМА!!!

 • Цонка

  Здравейте! Искам първо да кажа, че това е един много полезен и хубав сайт, но това вече го знаете! Имам въпрос за чийто отговор първо потърсих в коментарите, но не открих нищо конкретно. Когато гледам картинките чувствам нещо като изтръпване (иглички) по тялото, които тръгват от пръстите на краката, ръцете и след това на други места по тялото. Това добре ли е, нормално ли е, да не би да греша някъде аз? Благодаря!
  Мариана: Цонка, няма нищо обезпокоително! Това е вашата реакция на енергията, която получавате. Тялото реагира на помощта, която получава, при вас по този начин, и не само при вас! Важен е резултата след като гледате картинките, защото това отшумява! Успех! Любов и Хармония!

 • Дефи

  Думите чудесен, превъзходен, възхитителен не са необходими.Сайтът е много обширен и най- важното полезен. Благодаря Ви. Гледах картината с червеното цвете днес за първи път. Енергийни усещания не можах да установя, защото вниманието ми не беше насочено къв това. Може би трябва да обясните малко повече как да се гледа една картина: в центъра или може където и да е. Аз гледах центъра и това, което се промени е следното:в една част около средния жълт кръг започна да се появява игриво, красиво виолетово петно, което се местеше около центъра- в началото по- тясно, понякога са уголемяваше малко повече навън. Имаше моменти, когато за кратко ставаше като обръч около центъра. Малко по- късно от появяването на този виолетов цвят започнаха да играят различни по интензивност и наситеност разноцветни, но бледи оттенъци от жълтата гама. Беше ми много приятно и весело. Подобрих си настроението и малко си починах от работата. Благодаря Ви. Ще се опитам да гледам всеки ден картината, дано ми помогне с предназначението си. Живейте в светлина!

Започнете да пишете и натиснете Enter, за да търсите

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Количка