Количка

Картинки и сеанси

Лечебни картинки и сеанси

Ще бъда благодарна на всички, които споделят тук, в тази рубрика:

Какви усещания са имали и как се е променил живота им, след като са използвали лечебните картинки.

Какви здравни проблеми са решени след използването на картинките и сеансите.

Можете да го направите чрез формата по-долу.

Мариана

126 коментара за “Картинки и сеанси”

 1. Диляна: Здравейте Мариана,сега ми откриха увеличен лимфен възел. Изписаха ми Клиндамицин. Този възел явно притиска нервна и ухото боли. Какво бихте ме посъветвали? Сеанс, картинки? И ако може връзка с вас. Благодаря ви.

  Мариана: Здравейте, Диляна! Има картинки за лимфната система, сеансите можете да ги приемате постоянно. Но, не забравяйте, че трябва да се чисти организма, както е обяснено и на сайта, и в книгите на Walter Last. Понякога увеличаването на лимфните възли може да е провокирано от паразити. Желателно е лекарството, което ще приемате, да бъде комбинирано със стомашно- чревни бактерии. В Контакти на сайта има координати за връзка.

 2. Здравейте,Марияна пак ви пиша за тази моя болка.Сега съм без лицева болка,но остана болка в ухо и заглъхнало ухо.Коя картинка и сеанс ми препоръчвате?За напълно излекуване.Да продължавам ли с препоръчаните за нерви, подмладяване на лице от вас.Какво друго бихте добавили за пълно излекуване.Благодаря.

  Мариана: Здравейте, Диляна!
  Продължете с картинките за ушите и подмладяване на тялото. Сеансите можете да си продължите.
  Пишете отново!

 3. Диляна

  Ще ви бъда благодарна Мариана за лицева невралгия,болка,коя картинка да гледам и от,кой подаръчен сеанс ще имам нужда.Благодаря предварително. Дълго продължава моето лечение с лекарства.Без резултат.

  Мариана: Диляна, използвайте картинките, свързани с нервите. Може да добавите и картинката за “Подмладяване на лицето”. Относно сеансите, можете да получавате всеки ден, указано е тук

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации