Заредени камъни

Заредени камъни

Ще бъда благодарна на всички, които са получили заредени камъни и споделят тук, в тази рубрика, какви усещания имат и как се е променил живота им, след като са активирали своя зареден камък.

Мариана

Добавете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вашите мнения (8)

 • Моника

  Вече няколко месеца нося своите два заредени камъка. Единият е непрекъснато в чантата ми и го нося с мен, когато излизам, а другият е на висулка и макар че я свалям от време на време, не я нося непрекъснато, определено много ми помага. Благодаря ти, Мариана!

 • Стайка

  Здравей,Мариана.От осем месеца бях в изкуствена “химическа” менопауза.Поръчах си Зареден камък.След два дни цикълът ми се възстанови.Благодаря на теб и Архангелите!Благодаря на Бог!Светлина и Любов!

 • Радка Ангелова

  ЗДРАВЕЙ МАРИАНА, ОТ ЕДНА ГОДИНА ИМАМ ЗАРЕДЕН КАМЪК, НОСЯ ГО ВСЕКИ ДЕН С МНОГО ЛЮБОВ,ЧУСТВАМ СЕ УВЕРЕНА СИЛНА И СПОКОЙНА, БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ПРЕКРАСНИЯ ДАР !!! БЛАГОДАРЯ НА БОГ ЧЕ ТЕ ИМА !!! БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВСИЧКИ ДОБРИНИ!!!! БОГ ДА ТЕ ЗАКРИЛЯ!!!!

 • Соня

  Отдавна желаех да споделя за заредения камък, който направихме за магазина, в който работя (модна къща). С помощта на Мариана и избрания от нея камък и благословен от Бог и Архангелите, той закриля, хармонизира и ни помага в работата. Във времето забелязах следните промени:
  Отношенията между нас колегите се изчистиха и станаха синхронни и хармонични.
  Вдъхновени сме да зарадваме душите на нашите клиенти, а не да им продаваме дрехи.
  Магазинът се превърна в желано и вълшебно място и за нас, и за клиентите.
  Любовта и хармонията привличат всички. Успехите ни са невероятни от 5 месеца насам. Работата ни е забавление за нас, а за клиентите…
  Благодаря на тебе Боже и всички Вас, които ни благословихте чрез камъка тигрово око.

 • Доби

  ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МАРИАНА! 10 ДНИ НОСЯ ЗАРЕДЕНИЯ КАМЪК ОТ ТЕБ,ЧУВСТВАМ СЕ ВСЕ ПО ДОБРЕ ЗДРАВОСЛОВНО И ЕМОЦИОНАЛНО ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА НИ В ДОМА СЕ ПОДОБРЯВАТ НАДЯВАМ СЕ СКОРО И БИЗНЕСА МИ ДА СЕ ПОДОБРИ. НА АРАХАНГЕЛ ХАНИЕЛ ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ МОЛЯ ЗА БИЗНЕСА?БЛАГОДАРЯ ТИ МАРИАНА БОГ ДА ТЕ БЛАГОСЛОВИ И ДА ТИ ПОМАГА КАКТО ТИ ПОМАГАШ НА ВСИЧКИ НАС!ТОВА ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА ХОРА КАТО ТЕБ МИ ДАВА НАДЕЖДА И МЕ ПРАВИ ЩАСТЛИВА. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!!!

 • Доби

  Здравейте всички! Искам да споделя, преди малко разговарях с Мариана и поръчах зареждане на камък, без да съм платила, зареждането започна усетих много силна и приятна енергия. Благодаря Марианче!

 • Марина

  Аз също нося камъка вече може би месец. Чувствам се променена, истинска, спокойна. Много от страховете, като че ли ми се изпариха, които непрекъснато ме обсебваха и не можех трезво да разсъждавам, нямах спокоен сън. Препоръчвам Ви- вярвайте, доверете се и ще се почувствате много по добре. Благодаря на Мариана, благодаря за хубавите думи написани в този сайт! На всички и на теб Мариана- Любов и Хармония!

 • Вили

  Здравей, Марианка! Вече измина втора седмица, откакто получих камъчето ти. Благодаря и на теб и Господ,че дари с този дар. Когато го активирах се почуствах доста странно, като че ли станах нов човек. Чувствам се страхотно, уважавана, обичана, ценена. Станах спокойна и като че ли по здравомислеща. С обич, Виолета!

Започнете да пишете и натиснете Enter, за да търсите

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Количка