Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Мариана Кюркчиева

Здравейте! Казвам се Мариана и съм родена през 1963 г. в София. Омъжена съм и имам двама прекрасни сина и съпруг, за което Благодаря на Бог! Завършила съм математика в ПУ “Паисий Хилендарски” през 1986 г. Възприела съм думите на Паисий – “Учете и знайте, за да не бъдете хулени и осмивани”, като свой начин на живот.

От 1991 година живея и работя в гр. Стара Загора. Именно тогава се докоснах за първи път до словото на Петър Дънов или както самият той казва до Духа на Истината. Това слово събуди вярата ми в Бог, промени начина ми на мислене и гледната точка за живота ни въобще. С чисто сърце мога да кажа, че нямаше да направя този сайт и да премина всичко, което ми се случи, за да ми се попречи, ако до мен не беше Словото. То ми даваше Вяра и ме пазеше от страха, че да следваш вътрешния си глас днес, е твърде опасно! Благодаря на Бог, че ни е дал това Слово, което днес ни е изключително необходимо, защото само то може да повдигне и запази душите, умовете и сърцата ни от този комерсиален свят!

Моят духовен път започна през март 1993 година, когато получих “усещане” за енергия. Това беше моето Духовно пробуждане и моят дълъг път на израстване и работа върху себе си което ме отведе до 2011г.

Чудесата които ми се случиха през 2011 година докосването и работата с лечебни енергии, Архангелските Лъчи са част от моя духовен път. Благодаря на Бог и Архангелите, на Дева Мария и Исус, че ме дариха с тези прекрасни усещания и просветление за Истината!

За въздействието на Лъчите вижте: Лечебни картинки и Подаръчен сеанс.

С Архангелските Божествени Лъчи зареждам камъни и кристали като ваши помощници и приятели, вижте Заредени камъни и кристали

От 1998 година се занимавам с това, как да бъдем здрави и сами да се грижим за себе си. Всичко което успях да науча и което съдбата ми даде шанс да науча създаде сайта. Благодаря на своите Учители, които ми помогнаха като ме свързаха с такива хора като Walter Last и д-р А. Наумов! Благодаря на всички тях за помощта и всичко, което са направили за мен и надявам се за много българи!

Надявам се в сайта много хора да намерят подкрепа, утеха и надежда, че могат да си помогнат сами и да се борят за своето щастие! Бих препоръчала на всички да следват своя вътрешен глас и да работят върху себе си, за да открият пътя към своето здраве и духовно израстване! Защото всичко, което ни се случва, е възможност за духовен растеж!

Любов и Светлина!
Мариана

За моята опит вижте също:

Лечебни картинки

Самонастройки

Изпитани рецепти

Архангелски Божествени Лъчи

Стихове

Подаръчен сеанс

Зареждане на камъни

Картинки и сеанси

Енергийна реанимация

Ако желаете да се свържете с мен, вижте Контакти
Благодаря на всички посетители и желая Успехи, Вдъхновение и Любов!
Благодаря на Бог и Архангелите за това, с което ни даряват всеки ден!

Любов, Мъдрост и Истина!
Бог да ни благослови!
Мариана

Свързани публикации