Здравейте!

Казвам се Мариана и съм родена през 1963 г. в София. Омъжена съм и имам двама прекрасни сина и съпруг, за което Благодаря на Бог! Завършила съм математика в ПУ „Паисий Хилендарски“ през 1986 г. Възприела съм думите на Паисий- „Учете и знайте, за да не бъдете хулени и осмивани“, като свой начин на живот.

От 1991 година живея и работя в гр. Стара Загора. Именно тогава се докоснах за първи път до словото на Петър Дънов или както самият той казва до Духа на Истината. Това слово събуди вярата ми в Бог, промени начина ми на мислене и гледната точка за живота ни въобще. С чисто сърце мога да кажа, че нямаше да направя този сайт и да премина всичко, което ми се случи, за да ми се попречи, ако до мен не беше Словото. То ми даваше Вяра и ме пазеше от страха, че да следваш вътрешния си глас днес, е твърде опасно! Благодаря на Бог, че ни е дал това Слово, което днес ни е изключително необходимо, защото само то може да повдигне и запази душите, умовете и сърцата ни от този комерсиален свят!

Моят духовен път започна през март 1993 година, когато получих „усещане“ за енергия. Това беше моето Духовно пробуждане и моят дълъг път на израстване и работа върху себе си което ме отведе до 2011г.

Чудесата които ми се случиха през 2011 година докосването и работата с лечебни енергии Архангелските Лъчи са част от моя духовен път. Благодаря на Бог и Архангелите на Дева Мария и Исус, че ме дариха с тези прекрасни усещания и просветление за Истината!

От 1998 година се занимавам с това, как да бъдем здрави и сами да се грижим за себе си.

Всичко което успях да науча и което съдбата ми даде шанс да науча създаде сайта. Благодаря на своите Учители, които ми помогнаха като ме свързаха с такива хора като Walter Last и Александър Наумов! Благодаря на всички тях за помощта и всичко, което са направили за мен и надявам се за много българи! Благодаря на Бог и Архангелите за това, с което ни даряват всеки ден!

За въздействието на Лъчите вижте: Лечебни картинки и Подаръчен сеанс. С Архангелските Божествени Лъчи също така зареждам камъни и кристали като ваши помощници и приятели, вижте Заредени камъни и кристали

Бих препоръчала на всички да следват своя вътрешен глас и с помощта на сайта ни да работят върху себе си, откривайки сами своя духовен път!

И още… ако сте тръгнали по своя духовен път добре е да не правите позитивни афирмации и да си създавате сами модели оставете се по течението на съдбата! Тя ще ви покаже кои са изпитанията през които трябва да преминете, за да продължите нагоре, не ги отлагайте със самовнушения! Животът ни тук на Земята е твърде кратък, не го разпилявайте в стремеж да натрупвате, защото това неимоверно води до експлозия- закон на Природата!

Полезен съвет относно парите: Парите се пипат от хиляди хора, те са мръсни не само на физическо, но и на енергийно ниво! Затова ви препоръчвам в портмонето или каквото използвате за съхранение на пари да не поставяте нищо друго, което не е свързано с тях а именно снимки, лични документи, визитки и т.н. Не е нужно чрез парите да зареждате негативно всичко, на което държите най- много в живота си!!! По- добре е при парите да държите камък- цитрин, който се свързва с привличането на пари! Успех на всички и не се молете за пари!!! Молете се Бог да освети вашия път и да ви показва Истината!

За моята опит вижте още:

Лечебни картинки

Самонастройки

Изпитани рецепти

Архангелски Божествени Лъчи

Стихове

Ако желаете да се свържете с мен можете да ми пишете на е-маил: nanokom@gmail.com

Надявам се, че в сайта много хора ще намерят подкрепа утеха и надежда че могат да си помогнат сами и да се борят за своето здраве и щастие!

Благодаря на всички посетители и желая Успехи, Вдъхновение и Любов!

Любов, Мъдрост и Истина!

Бог да ни благослови!