Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Медицински отказ от отговорност

Преди да използвате уебсайта nanocom-bg.com се запознайте с правилата за медицински отказ от отговорност!

Няма медицински съвет
Този уебсайт съдържа обща информация за медицински състояния и методи за лечения. Информацията не се явява лекарски съвет и не трябва да се третира като такава. Уебсайта nanocom-bg.com предоставя здравна информация като частно намерение. Материалите, които се съдържат в него под формата на снимки и текст са само за информационни цели.

Няма диагноза или да бъде дадена диагноза въз основа на уебсайта. Нищо, което да направя или не, трябва да се възприема като такова. Не се правят опити да се излекува някое “състояние”. Нямаме претенции и не предполагаме каквито и да било твърдения, че се дават предложения за лечение на всяко условие. Ние не твърдим, че добавки или специфично лечение ще излекуват всяко състояние, нито че целта му е да излекува всяко условие.

Не диагностицираме, предписваме, нито лекуваме болести. Не се опитваме да се намесваме по никакъв начин в медицинските съвети.

Ограничение на гаранциите
Медицинската информация на този уебсайт се предоставя “каквато е” без никакви утвърждавания или гаранции, явни или подразбиращи се. nanocom-bg.com не прави декларации или гаранции по отношение на медицинската информация на този уебсайт.

Без да се засяга общия характер на предходния параграф, медицинската информация на този уебсайт се предоставя “такава, каквато е” без никакви изявления или гаранции, явни или подразбиращи се. nanocom-bg.com не гарантира, че: медицинската информация на този уебсайт ще бъде постоянно достъпна или изобщо ще бъде достъпна; или медицинската информация на този уебсайт е пълна, вярна, точна, актуална или не подвеждаща, без значение на формата – текст, снимки и програмен код на сайта.

Информацията и/или функционалността на сайта nanocom-bg.com могат да включват технически грешки, печатни грешки, закъснения, пропуски или неточности. Периодично могат да се правят промени в информацията и функционалността, предоставени на всички уеб страници на домейна nanocom-bg.com.

Нашият екип не може да поеме отговорност за информацията и данните, съдържащи се в тези уеб страници. Нито да поема отговорност за диагноза или лечение, направени въз основа на информацията в този уеб сайт. Потребителят поема пълна отговорност и риск за правилното използване на информацията на тези уеб страници.

Професионална помощ
Не трябва да разчитате на информацията на този уебсайт като алтернатива на медицинската консултация с вашия лекар или друг квалифициран здравен специалист. Не сме здравни специалисти или лекари, и не се преструваме, че сме такива. Не лекуваме и не се грижим за медицински спешни случаи.

Ако имате някакви конкретни въпроси относно някакъв медицински въпрос, трябва да се консултирате с вашия лекар или друг квалифициран здравен специалист.

Ако смятате, че може да страдате от някакво заболяване, трябва незабавно да потърсите медицинска помощ.

Никога не трябва да отлагате търсенето на медицинска помощ, да пренебрегвате медицинските съвети или да прекъсвате медицинското лечение поради информация на този уебсайт.

Отговорност
Нищо в този медицински отказ от отговорност няма да ограничи нашите отговорности по какъвто и да е начин, който не е разрешен от приложимото законодателство, или да изключи нашите задължения, които не могат да бъдат изключени от приложимото законодателство.

Екипът на уебсайта nanocom-bg.com

Вижте също:

Общи условия за ползване

Декларация за поверителност и защита на лични данни

Свързани публикации

новини
Информация за потребителя

Новини

Съдържание на рубриката НОВИНИ ПУБЛИКАЦИИ МЕДНОВОСТИ ЛЮБОПИТНО АКТУАЛНО ЗА СЕЗОНА

Прочетете още