Молитва към Архангел Уриил

Молитва към Архангел УриилМолитва към Архангел Уриил

Призовавайте Архангел Уриил, когато чувствате, че сте останали без вдъхновение, без идеи, когато чувствате, че сте загубили Божията Светлина в своя живот!

В такива моменти, когато не виждате смисъл да живеете, защото всичко, което правите и виждате ви се струва безсмислено! Когато отчаянието и страха ви са толкова силни, че сте загубили желание да живеете, когато мисълта за самоубийство е за вас единствения изход от безизходицата и отчаянието, в което се намирате! Призовавайте Архангел Уриил, за да ви дари със Свобода, Светлина и Надежда във вашия Път!

Молитва Архангел Уриил,

Моля те ела и освети моя път с Божията Светлина и дай ми надежда, съвет и помощ, как да продължа напред! Моля те, сега, когато ми предстои (можете да опишете състоянието, за което го молите, изпит, важно решение, подписване на документи…) премахни страха ми, изпълни ме с Божията Светлина и ми помогни да видя истината, осени ме с проницателност и благословение, за да изпълня Божията воля и да продължа по пътя, отреден ми от Бог, за да се слави Неговото име и Неговата Любов, сега и завинаги! Амин!

Благодаря ти Архангел Уриил!

За Рубиновия Лъч на Архангел Уриил вижте: Архангелски Божествени Лъчи

Свързани публикации