Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Молитва към Архангел Уриил

Молитва към Архангел УриилМолитва към Архангел Уриил

Призовавайте Архангел Уриил, когато чувствате, че сте останали без вдъхновение, без идеи, когато чувствате, че сте загубили Божията Светлина в своя живот!

В такива моменти, когато не виждате смисъл да живеете, защото всичко, което правите и виждате ви се струва безсмислено! Когато отчаянието и страха ви са толкова силни, че сте загубили желание да живеете, когато мисълта за самоубийство е за вас единствения изход от безизходицата и отчаянието, в което се намирате! Призовавайте Архангел Уриил, за да ви дари със Свобода, Светлина и Надежда във вашия Път!

Молитва Архангел Уриил,

Моля те ела и освети моя път с Божията Светлина и дай ми надежда, съвет и помощ, как да продължа напред! Моля те, сега, когато ми предстои (можете да опишете състоянието, за което го молите, изпит, важно решение, подписване на документи…) премахни страха ми, изпълни ме с Божията Светлина и ми помогни да видя истината, осени ме с проницателност и благословение, за да изпълня Божията воля и да продължа по пътя, отреден ми от Бог, за да се слави Неговото име и Неговата Любов, сега и завинаги! Амин!

Благодаря ти Архангел Уриил!

За Рубиновия Лъч на Архангел Уриил вижте: Архангелски Божествени Лъчи

Свързани публикации