Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Молитви към Архангел Метатрон

arhangel-metatronМолитви към Архангел Метатрон

Призовавайте Архангел Метатрон, когато имате болно дете, той много обича децата и се грижи за тях. Той ще ви даде напътствия, какво лечение е добро за детето, просто следвайте знаците, които ще ви даде. Молете се на Архангел Метатрон, да се грижи за децата ви и той ще откликне веднага на молбата ви.

Призовавайте Архангел Метатрон и когато някой ваш близък е на смъртен одър или вече е починал, но усещате, че душата му не е спокойна и все още е около вас! Архангел Метатрон ще го направлява и успокои, ще го отведе там, където той ще намери покой и щастие.

Призовавайте Архангел Метатрон, ако имате трудна среща, ако усещате, че енергията във вашия офис, магазин или работно място, трябва да се балансира, за да се хармонизират и хората, които са в него. Той ще ви помогне да хармонизирате разговорите, които трябва да водите и ви плашат! Той ще ви помогне, просто го помолете!

Молитва към Архангел Метатрон за дете

Архангел Метатрон, моля те облей и изпълни с твоята светлина детето ми (назовете името му) и му помогни, защото е болно. Моля те, дай ми съвет, как да го лекувам! Ти си бил човек и познаваш нашата болка, нашите радости и нашата мъка. Моля те помогни ми! Благодаря ти Архангел Метатрон! Амин!

Молитва към Архангел Метатрон за починал човек

Моля те Архангел Метатрон, погрижи се за Душата на (назовете името му)! Благодаря ти Архангел Метатрон! Амин!

Молитва към Архангел Метатрон за хармонизиране на среща или помещение

Моля те Архангел Метатрон облей с твоята светлина (назовете мястото или срещата) и я хармонизирай! Благодаря ти Архангел Метатрон! Амин

За Белия Лъч на Архангел Метатрон вижте: Архангелски Божествени Лъчи

Свързани публикации