Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Молитва към Архангел Йофиил

Молитва към Архангел ЙофиилМолитва към Архангел Йофиил

Призовавайте Архангел Йофиил всеки път, когато усещате, че отношенията ви с другите са притеснителни. Когато усещате, че чувството на уязвимост, унижение и обида са завладели изцяло ума и сърцето ви и сте безсилни да ги контролирате!

Когато имате нужда от помощ за разрешаване на проблеми, които е трудно да направите градивни. Когато ви предстоят неприятни срещи с хора, които са ви засегнали в личен или служебен план, когато за да се защитите ви е нужна Любов и Хармония, а не омраза.

Призовавайки Архангел Йофиил вие ще получите помощ, която ще доведе до разрешаване на конфликта по такъв начин, че дори вашите врагове, ще се почувстват изненадани! Защото срещу Божията Любов и Красота всички са безсилни!

Молитва към Архангел Йофиил

Архангел Йофиил, моля те ела и облей тялото и Душата ми с твоята Божествена Красота. Моля те спаси ме от дисхармонията, която изпълва живота и отношенията ми с другите. Моля те, помогни ми да хармонизирам (опишете ситуацията или чувството, което смятате, че ви притеснява…), и да изпълня сърцето и ума си с Божествената Мъдрост и Красота, за да видя в другите Бог и да спра да ги съдя за грешките им.

Моля те изчисти ме от всички лоши мисли и усещания, които ме водят по път, който ме отклонява от Божията промисъл за мен и ме лишават от моя душевен мир и покой! Помогни ми Архангел Йофиил и ме очисти от всички мъки и страдания, които нося със себе си, заради свои и чужди грешки. Моля те със своята Светлина влей в мен Божествената Мъдрост и Истина, за да виждам винаги Божия промисъл във всичко, което се случва около мен и с мен, за да запазя Любовта в себе си! Благодаря ти Архангел Йофиил! Амин.

За Жълтия Лъч на Архангел Йофиил вижте: Архангелски Божествени Лъчи

Свързани публикации