Молитва към Архангел Йофиил

Призовавайте Архангел Йофиил всеки път, когато усещате, че отношенията ви с другите са притеснителни. Когато усещате, че чувството на уязвимост, унижение и обида са завладели изцяло ума и сърцето ви и сте безсилни да ги контролирате!

Когато имате нужда от помощ за разрешаване на проблеми, които е трудно да направите градивни. Призовавайте Архангел Йофиил, когато ви предстоят неприятни срещи с хора, които са ви засегнали в личен или служебен план, когато за да се защитите ви е нужна Любов и Хармония, а не омраза. Призовавайки Архангел Йофиил вие ще получите помощ, която ще доведе до разрешаване на конфликта по такъв начин, че дори вашите врагове, ще се почувстват изненадани! Защото срещу Божията Любов и Красота всички са безсилни!

Архангел Йофиил, моля те ела и облей тялото и Душата ми с твоята Божествена Красота. Моля те спаси ме от дисхармонията, която изпълва живота и отношенията ми с другите. Моля те, Архангел Йофиил помогни ми да хармонизирам (опишете ситуацията или чувството, което смятате, че ви притеснява…), и да изпълня сърцето и ума си с Божествената Мъдрост и Красота, за да видя в другите Бог и да спра да ги съдя за грешките им. Моля те изчисти ме от всички лоши мисли и усещания, които ме водят по път, който ме отклонява от Божията промисъл за мен и ме лишават от моя душевен мир и покой! Помогни ми Архангел Йофиил и ме очисти от всички мъки и страдания, които нося със себе си, заради свои и чужди грешки. Моля те със своята Светлина влей в мен Божествената Мъдрост и Истина, за да виждам винаги Божия промисъл във всичко, което се случва около мен и с мен, за да запазя Любовта в себе си! Благодаря ти Архангел Йофиил! Амин.

За Жълтия Лъч на Архангел Йофиил вижте: Архангелски Божествени Лъчи

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност