Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Молитва към Архангел Гавриил

Молитва към Архангел ГавриилМолитва към Архангел Гавриил

Призовавайте Архангел Гавриил всеки път, когато се нуждаете от Божието ръководство и вдъхновение! Когато се нуждаете от Божиите препоръки и наставления за това, което искате да направите!

Призовавайте го всеки път, когато имате нужда от Божията подкрепа за нещо, което усещате, че трябва да сътворите! Когато усещате, че страхът ви пречи и блокира сетивата ви, че отнема силата ви да направите онова, от което сте вдъхновени! Помощта можете да получите чрез интуиция, видения, сънища, вътрешен глас- това са начини, чрез които ще усетите Божието ръководство и помощ.

Архангел Гавриил, Ти, който носиш Божията Сила! Моля те ела, облей и изпълни тялото и душата ми със своята Светлина! Моля те, помогни ми да виждам силата на Любовта и Светлината, която Бог е вложил в мен, за да изпълня онова, което Бог иска от мен! Моля те, изтръгни от мен страховете и ниските желания, които ме отклоняват от Божия Път. Дръж ме винаги с отворени очи и уши, бъди до мен сега (опишете ситуацията, за която го молите за помощ, за обучение, творчество, страхови състояния и фобии….), за да чувам Божиите наставления и препоръки, за да се слави името Божие, защото това е най-голямото щастие за мен! Благодаря ти Архангел Гавриил, Божий вестоносецо! Амин

За Оранжевия Лъч на Архангел Гавриил вижте: Архангелски Божествени Лъчи

Свързани публикации