Разболях се от хепатит С, като след лечение в болница чернодробните ми показатели бяха нормални.

Виолета: Разболях се от хепатит С, като след лечение в болница чернодробните ми показатели бяха нормални. След 2 месеца АСАТ и АЛАТ са по-високи от тези, с които влязох в болницата. Освен това имам доста силни болки в областта на черния дроб. На вашия Кандида тест съм в 1 група. Какво да правя?

Walter Last: За хепатит С: стартирайте с Чревното пречистване от книгата “Преодолей Кандида“. Продължете с него няколко месеца, докато черния дроб не се подобри. Приблизително една седмица след стартирането на чревното пречистване направете освен него и прием на разтвора на Лугол за 3 седмици. След това редувайте пелин и листа на маслина, както в глава 6. Като добавки използвайте средствата, които са упоменати в Стъпка 6 на “Към сияйно здраве“. Вирусни заразни заболявания: Като допълнение към по-горе упоменатата антимикробна терапия също да се използват много антиоксиданти, селен и цинк. Вземайте 5 x 2 g натриев аскорбат или аскорбинова киселина, 3 x 15- 20 mg цинк, 200 mcg селен, до 3 x 2 g L-lysine и до 3 x 200 mg алфа липоева киселина.

Освен това, вземайте по 1 с.л. масло от черен дроб на треска (емулсирано с лецитин и сок) и други Омега-3 мастни киселини или рибено масло, също така може и антиоксиданти от рода на екстракт от семена на грозде и електромагнитно редуцирана или йонизирана вода. При хепатит също се добавя и silymarin/ мляко от магарешки бодил. При живото-застрашаващи ситуации се прилага интра венозно витамин С, за преодоляване на поносимостта към витамин С. Също така приложете високо качествената диета от Стъпка 9 на “Към сияйно здраве”. Правете компреси с рициново масло на черния дроб, както е описано в 3 Стъпка на Към сияйно здраве. Също притискайте силно рефлексната точка на черния дроб намираща се на дясното стъпало като това правете често докато болката в точката не изчезне след няколко седмици.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Черен дроб и жлъчен мехур

Хранене на черния дроб

Сокове от зелени житни растения

Лечение с компреси

Витамин С

Рефлексология

Лечение с цветове

Киселинно-алкален баланс

Храносмилателни ензими

КАНДИДА ТЕСТ

Стомашно-чревна флора

Забравеният йоден разтвор на Лугол

Селен

Цинк

Л-лизин

Алфа липоева киселина

Витамини

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност