Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

2 месеца след лечение на хепатит С съм по-зле

Виолета: Разболях се от хепатит С, като след лечение в болница чернодробните ми показатели бяха на добри нива. В момента (след 2 месеца) АСАТ и АЛАТ са с по-високи нива от тези, с които влязох в болницата. Освен това, имам доста силни болки в областта на черния дроб. На вашия Кандида тест съм в 1 група. Какво да правя?

Walter Last: Направете лечение на хепатит С като стартирате с Чревно пречистване от книгата “Преодолей Кандида“. Продължете с него няколко месеца, докато черния дроб не се подобри. Приблизително една седмица след стартирането на чревното пречистване направете освен него и прием на разтвора на Лугол за 3 седмици. След това редувайте пелин и листа на маслина, както в глава 6.

Като добавки използвайте средствата, които са упоменати в Стъпка 6 на “Към сияйно здраве“. Вирусни заразни заболявания: Като допълнение към по-горе упоменатата антимикробна терапия също да се използват много антиоксиданти, селен и цинк. Вземайте 5 x 2 g натриев аскорбат или аскорбинова киселина, 3 x 15- 20 mg цинк, 200 mcg селен, до 3 x 2 g L-lysine и до 3 x 200 mg алфа липоева киселина.

Освен това, вземайте по 1 с.л. масло от черен дроб на треска (емулсирано с лецитин и сок) и други Омега-3 мастни киселини или рибено масло, също така може и антиоксиданти от рода на екстракт от семена на грозде и електромагнитно редуцирана или йонизирана вода. При хепатит също се добавя и silymarin/ мляко от магарешки бодил. При живото – застрашаващи ситуации се прилага интра венозно витамин С, за преодоляване на поносимостта към витамин С.

Също така приложете високо качествената диета от Стъпка 9 на “Към сияйно здраве”. Правете компреси с рициново масло на черния дроб, както е описано в 3 Стъпка на Към сияйно здраве. Също притискайте силно рефлексната точка на черния дроб намираща се на дясното стъпало като това правете често докато болката в точката не изчезне след няколко седмици.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Черен дроб и жлъчен мехур

Хранене на черния дроб

Сокове от зелени житни растения

Лечение с компреси

Витамин С

Рефлексология

Лечение с цветове

Киселинно-алкален баланс

Храносмилателни ензими

Тест за паразити

Кандида тест

Стомашно-чревна флора

Забравеният йоден разтвор на Лугол

Селен

Цинк

Л-лизин

Алфа липоева киселина

Витамини

Свързани публикации