Боледувам от хроничен хепатит С от 2003 год

summer: Боледувам от хроничен хепатит С от 2003 год. При евентуална бременност, какви са рисковете за мен. Предава ли се вируса на плода по време на бременността?

Walter Last: Плодът може да се зарази. По-добре лекувайте това отначало. Използвайте 5Х1/2 ч.л. натриев аскорбат (sodium ascorbate) дневно (или приблизително 10гр.), много цинк, селен (200 mcg), магнезий, витамин Е, алфа липоева киселина, L-lysine, рибено масло и масло от черен дроб на камбала, лецитин, чай от листа на маслини, silymarin. Всички в големи количества. Също топли компреси с рициново масло (вижте Стъпка 3 в “Към сияйно здраве“) и притискайте рефлексните точки на черния дроб, намиращи се на ходилото. Осветявайте със синя светлина черния дроб, или поставяйте син целофан и го осветявайте. Ниско алергична диета (никакъв глутен).

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Черен дроб и жлъчен мехур

Хранене на черния дроб

Сокове от зелени житни растения

Лечение с компреси

Витамин С

Рефлексология

Лечение с цветове

Киселинно-алкален баланс

Храносмилателни ензими

КАНДИДА ТЕСТ

Стомашно-чревна флора

Забравеният йоден разтвор на Лугол

Селен

Цинк

Л-лизин

Алфа липоева киселина

Витамини

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност