Хремата може да бъде разглеждана като полезно изчистване от слузните натрупвания. За да се избегнат хремите е нужно да се избягват натрупванията на слуз и хранителните продукти, които ги причиняват. Това са преди всичко- лактозата и изделията от краве мляко (без маслото), сладките храни, плесените и плесенясалите храни и всякакви храни и химикали, към които сте алергични или чувствителни.

Други фактори са- живачни амалгамни пломби, запълнени канали на корени и други огнища на хронични инфекции, а също и свръх развитие на Кандида и чревна дисбиоза. Опитайте да коригирате тези условия и използвайте изброените начини за намаляване на слузните натрупвания. Аз съм виждал сериозна хрема, която изчезва в рамките на часове с помощта на Захарно Лечение.

Други полезни средства са – ехинацея, пресен суров чесън и много високи дози, до търпимостта на червата, от витамин С (натриев аскорбат). Освен това, често дръжте таблетка с цинков сулфат в устата, докато се разтопи. Друг полезен метод е да разтворите 1/3 ч.л. натриев аскорбат в 2 с.л. вода и от време на време да поставяте по 20 капки от разтвора във всяка ноздра. Хремата може да бъде спряна и ако още при първите и признаци поставите по няколко капки 3% кислородна вода във всяко ухо.

Лягате на едната страна и поставяте капки в съответното ухо, след няколко минути се обръщате на другата страна и поставяте капки и в другото ухо. Освен това, често правете гаргари с разреден разтвор на 3% кислородна вода, а също можете и да я пиете.

Автор: Walter Last

Книги за самолечение на Walter Last

Още по темата

Тест за недостиг на витамини и минерали

ТЕСТ ЗА ПАРАЗИТИ

КАНДИДА ТЕСТ

ТЕСТ ЗА АЛЕРГИИ

Рецепти- диетични

Лечение с камъни

Витамини и минерали

Направете си тест

Заболявания

Натурални терапии

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Хранене на органите

Лечебни картинки

Масажи

Candida и „антибиотичния синдром“

Йодът. Нужен като въздуха!

Лечение с компреси

Забравеният разтвор на Лугол