Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Болка в рамото, врата и задната част на главата

Мария Иванова: От няколко месеца имам болка в рамото, врата и стига до задната част на главата. Вечер не мога да спя от болки. Имам високо кръвно налягане. От лекарствата, които приемам много рязко ми се променя кръвното.

Walter Last: Аз не мога да си позволя да Ви кажа да спрете приема на което и да е от вашите лекарства. Ако искате да го направите, то най-безопасния начин за това, е да вземате по-малко количество от всяка таблетка една или повече седмици, след това още по-малко и т.н. За да получите нормално кръвно налягане приемайте големи количества сок от лимон и оцет, неутрализиран с прах от доломит, вижте 5 стъпка в книгата “Към сияйно здраве”).

Също по време, или след всяко хранене, вземайте 1 ч.л. много лютив прах (например от лют червен пипер) в малко вода, а след това пийте повече вода. Легнали на лявата страна, често поставяйте капка 3% кислородна вода в канала на дясното ухо. Притискайте силно мястото под основата на десния палец на крака и страната под малкия пръст, открийте мястото, където Ви боли най-много. Намерете някой, който да натиска това място всеки ден около 10 минути. Опитайте с топли компреси от рициново масло за тази болка в рамото и врата. Избягвайте глутен, сладко и мазни храни.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Рефлексология

Лечение с цветове

Алкализиране на тялото

Киселинно – алкален баланс

ТЕСТ ЗА АЛЕРГИИ

Синбиотици

Стомашно – чревна флора

Как витамин C намалява високото кръвно налягане?!

Рецепти за нормализиране на кръвното налягане

Лимоните

КАНДИДА ТЕСТ

Забравеният разтвор на Лугол

Сокове от зелени житни растения

Витамините

Полезните минерали

Червена люта чушка “Кайен” (Cayenne)

Как за 5 минути да намалите кръвното налягане!

Свързани публикации