Как за 5 минути да намалите кръвното налягане!

Лиу ХУНШЕН- доктор на футболния клуб “Спартак” (Москва) открива тайните на традиционната китайска медицина. Той лекува спортсмените с помощта на мануална терапия и акупунктура.

 

namaliavane-na-kryvno

ТОЧКА № 1

Всъщност това не е точка, а цяла линия. Тя преминава от точката скрита под ухото до средата на ключицата. Но, нея не трябва да натискате и масажирате, а много внимателно да я поглаждате. Почти незабележимо движение отгоре надолу шията се докосва само с върховете на пръстите. Повторете десет пъти от едната страна, а след това преминете към другата.

ТОЧКА № 2

Тази точка е разположена на лицето на нивото на долната мека част на ухото, на разстояние половин сантиметър от ухото в посока към носа.

Как да притискате?

Указаните точки трябва да се масажират с върха на пръстите за около минута. Обработвайте точките последователно. Натискайте силно, но без усещане за болка. Не е от значение по часовниковата стрелка или обратно. Важното е да има усещане за натиск върху точката.

Ако не сте намерили точното място на точките това не е опасно. Просто няма да има никакъв ефект. Обикновено точките са болезнени това може да бъде добър ориентир за откриването им. Можете да повторите масажа след кратка почивка!

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност