Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Как да се роди здраво бебе?

Здраво бебе!

За съжаление съвременното акушерство стана много опасно за раждането на здраво бебе. Основният проблем е преждевременното отрязване на пъпната връв, което се практикува особено в САЩ и се прилага в много други западни страни, включително и Австралия. Това лишава бебето от неговата нормална доставка на кръв и е причина много бебета да развият анемия, дихателен синдром и да имат трудности с обучението или дори забавяне в умственото развитие.

Най-рискови са недоносените бебета. Правилният начин е да се чака и да се държи бебето ниско, докато пъпната връв спре да пулсира. Също, вижте други начини за по-естествено раждане. Осигурете си помощта на акушерка, на която да разчитате или акушер-гинеколог, който използва естествени методи. На цезаровото сечение трябва да се гледа като на последно средство.

Обикновено бебета вдишват бактериите за нормална чревна флора, когато преминават през родилния канал и след това с майчиното мляко. Ако майката знае, че има Кандида или е родила чрез цезарово сечение и особено, ако храни изкуствено бебето след това, то бебето трябва да получи допълнително цял диапазон от нормални лактобактерии чрез добавки. Неотдавна медицинско изследване показа, че всички бебета, починали от смърт в детското креватче/ кошче са имали токсини от коли бактерии в своята кръв.

Това е оценено като основна причина за тяхната преждевременна смърт. В момента има ново изследване в етап на приключване за търсене на причината и профилактичен продукт. Междувременно вие можете да давате на своето бебе някакъв високо съдържащ ацидофилус продукт и той би трябвало да отстрани проблема.

Други полезни мерки са: често говорете на бебето по време на бременността, опитайте се да установите психична връзка по време на медитация, често слушайте ободряваща музика и се наслаждавайте на красотата в природата и изкуството. Преди и по време на работа притискайте рефлексните точки за матката на ходилата, трасирайте с палец или мисъл меридианите и използвайте управляеми образи.

Прееклампсията може да се избегне или контролира с чревно изчистване, сурови храни, магнезий и омега-3 мастни киселини, особено масло от черен дроб на треска. Осигурете си фолиева киселина чрез добавки или множество зелени храни през цялата бременност, за да избегнете рождени дефекти и да родите здраво бебе. За предпочитане е да го направите преди зачеването. Рибеното масло и витамин В6 (в допълнение към мултивитаминна таблетка) също са добри за превенция или лечение на следродилна депресия.

Ако имате проблеми със зачеването опитайте с PABA, В- витаминно подобно хранително вещество. Има публикувано изследване за 16 жени, които не можели да заченат повече от 5 години и получавали по 100 милиграма PABA, четири пъти на ден, за 3 до 7 месеца. Дванадесет от тях забременели. Опитайте да се възпротивите на медицинския натиск за ваксиниране, особено за деца под 1 година.

Проблемът със смъртта в детското креватче в Япония, както беше докладвано, е отстранен, отлагайки ваксинациите до първия рожден ден. Родители съобщават, че бебетата, умиращи скоро след ваксинация са неизследвани, нерегистрирани, за да бъдат прибавени към починалите бебета от смърт в креватчето. Аутизмът стана епидемия в близките години, възможно е да е заради високото съдържание на живак в много ваксини.

Едва сега това беше признато, че ваксината за полиомиелит е свързана с половината случаи на Hodgkin lymphoma в САЩ, възможно и в други страни. Има много съмнения, че епидемията от СПИН в Африка била първоначално разпространена чрез ваксините за едра шарка. Ваксините са възможна причина също и за кръвоизливи в мозъка и ретината, обичайно приписвани на “синдрома на люляното бебе”.

Експерт по ваксините казва: “След като започнаха масовите ваксинации на бебетата, започнаха и докладите за сериозни мозъчни, сърдечносъдови, метаболитни и други увреждания, които запълниха страниците на медицинските списания”.

Автор: Walter Last

Книги на Walter Last за изчистване на организма

Съвети на Walter Last към бременните жени

Още по темата

Диетата на бременната жена се отразява върху риска от тежки нарушения при бебето

Недостигът на течности по време на бременността застрашава живота на бебето!

Кърма уби бебе?

Свръх хидратация при възрастни хора и бебета

Хранене на бебето

Майчината целувка дава имунитет на бебето срещу някои болести

Специалистите препоръчват въвеждането на яйцата в диетата на бебето още на 4-6 месеца

Как да храним бебето

Ябълките са здравословни за бъдещите бебета

Неправилното хранене по време на бременността увеличава риска от диабет при детето

Приемането на желязо и фолиева киселина през бременността способства за раждането на интелигентни деца

Депресията по време на бременност застрашава здравето на детето

Аналгетиците по време на бременността влияят върху развитието на половите органи при синовете

Активността на имунната система на бременната жена може да доведе до мутации в гените на плода

Консервираните храни са вредни за бременните жени

Виното и бременността са несъвместими

Свързани публикации