Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съвети на Walter Last към бременните жени

Какво бихте посъветвали бременните жени?

– По време на бременност, аз препоръчвам да се приемат много добавки с всички витамини и минерали, най-важните от тях са- фолиева киселина, цинк, магнезий, рибени масла и витамините D и E. Добре е да включите в менюто си: спирулина, ечемик или сокове от трева на пшеница или прах, пчелен прашец, лецитин, риба, зелени листни зеленчуци, покълнали бобови растения.

Намалете до минимум сладките храни, зърнения глутен и тестените и зърнени закуски. Приемайте козе мляко, вместо краве. Бременните жени, заедно с диабетиците, са най-рисковите групи за развитие на Кандида, затова е нужна профилактика срещу Кандида.

Каква профилактика срещу Кандида бихте препоръчали на бременните жени?

Основната причина за Кандида са антибиотиците, стероидите, противозачатъчните средства и някои други лекарства, които увреждат нашите нормални чревни бактерии. Затова намалете до минимум използването на такива лекарства, а ако ги използвате, винаги приемайте и фунгициди (противогъбични средства), 30-60 минути след това пробиотична капсула с ацидофилус и други лактобактерии.

Алтернативно или освен това, приемайте често и йогурт от козе мляко. Тъй като може да не знаете дали вашите добри бактерии са увредени, за да защитите себе си и по-късно бебето, аз настоятелно ви препоръчвам да използвате чесън и ацидофилус в началото и още няколко пъти по време на бременността, за 2 или повече седмици.

Помага също така и използването често на кокосово масло с храненето, което също убива Кандида. Ако имате Кандида, положението ви може много да се влоши, ако приемате много захар, тестени храни и хляб в диетата си, защото те подпомагат растежа на гъбичките. Така че, използвайте, колкото е възможно по-малко такива храни.

За профилактика срещу Кандида е добре и периодично да поставяте капсули с пробиотици или ацидофилус във влагалището. “…Финландски изследователи откриват, че майките, които кърмят децата си могат да ги предпазят от екзема и астма, ако вземат пробиотици (ацидофилус-бифидус бактерии) по време на бременността и кърменето.

Бебетата обикновено получават бактериите от своите майки, докато се придвижват надолу в родилния канал, но съвременната медицина променя този естествен процес. Бебетата, родени с цезарово сечение се заразяват с бактериите на болниците-стрептококи и клостридия…” …от книгата на д-р Last ” Преодолей Астмата”.

Сайт на Walter Last

Книги на Walter Last за изчистване на организма на български език

Още по темата:

Тест за недостиг на витамини и минерали

Витамини и минерали

Тест за паразити

Кандида тест

Тест за алергии

Заболявания

Хормонален дисбаланс при жените

Тест за хормонален баланс при жени

Основни правила за Хормонална Заместваща Терапия

Тест за хормонален баланс при мъже

Зареждане на камъни

Свързани публикации