Активността на имунната система на бременната жена може да доведе до мутации в гените на плода

Американски учени установили, че при инфекциозни заболявания по време на бременност, нарастващата активност на имунната система на жените може да предизвика генни мутации и появата на повишена възприемчивост към аутизъм и шизофрения в плода.

Учените провели експерименти върху лабораторни мишки. Бременните гризачи били заразени с аналог на вирус, който засилва производството на протеина TLR3. В резултат на това, потомството на тези мишки имало недостатъчна двигателна активност.

Специалистите смятат, че откритието ще позволи да се създадат препарати, блокиращи въздействието на протеина TLR3, а това ще позволи ефективно лечение на бременните жени и успешна защита на техния плод.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност