Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Следвам вашите препоръки, дадени в зададен въпрос за ендометриоза, в консултацията с вас тук

Анелия: Следвам вашите препоръки, дадени в зададен въпрос за ендометриоза, в консултацията с вас тук. Може ли да се замени р-ра на Лугол, след 3-те седмици период на прием, с друго средство? Имам възли и тъмни петна по кожата, имам възли и в гърдите. В момента приключвам 3-седмичния прием на Лугол и се чувствам много по-добре, но се страхувам да продължа с него, както препоръчвате, тъй като имам заболяване на щитовидната жлеза. Какви са вашите препоръки и за диетата, която трябва да спазвам?

Walter Last: Не позволявайте да ви премахнат яйчниците! Няма проблем, да продължите с около 5 капки Лугол веднъж на ден, докато всички кисти изчезнат, а след това да продължите с 2 или 3 капки дневно (има само един проблем, ако щитовидната жлеза е хиперактивна, но това не е проблем във вашия случай). Диетата трябва да бъде с високо съдържание на зеленчуци. Освен това, често силно притискайте рефлексните точки на яйчниците от външната страна на крака, под глезена, от същата страна, от която е кистата. Може също да помогне и топъл компрес с рициново масло върху кистата или горещ компрес с английска сол (но не и когато има остра болка!).

Освен това, често да се взема по 1 чаена лъжичка сода бикарбонат, разтворена във вода или друга напитка на гладно или 2-3 часа след хранене. Вземайте толкова бикарбонат, че урината през деня да бъде алкална. Можете да я проверите чрез лакмусова хартия (вижте Тест за киселинност) или Можете да тествате киселинността си чрез добавяне на малко количество куркума, смляна на прах, към някакъв метилов спирт (метанол) или дори само към вода. Добавете 1 чаена лъжичка от тази течност с куркума към 1 супена лъжица урина, ако урината остане жълта, тя все още е кисела, ако стане оранжева или червена, то тя е алкална.

Още по темата:

Candida и “антибиотичният синдром”

Сокове от зелени житни растения

Рицин (Castor Oil Plant)

Преодолей Кандида

Витамин С

Аминокиселините

Киселинно-алкален баланс

Стомашно-чревна флора

Синбиотици

Забравеният разтвор на Лугол

Сок от чесън

Пелин (Wormwood)

Кислородна терапия

Лечение с урина (Уринотерапия)

Витамин Д. “Разбит със захар жълтък” по-добре

Кандида тест

Витекс, Аврамово дърво (приложение за ендометриоза)

Свързани публикации