Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Кислородна терапия

Самопомощ с кислородна терапия

Професионалната озонова терапия е ефективна при лечението на рак и СПИН, обикновено озонирането на кръвта е приблизително 200 ml, като след това е забранено ново вливане на пациента. Този метод широко се използва в Германия и Мексиканските клиники за лечение на рак, но е незаконен в болшинството други страни.

Същото се прилага и за вливането на водородния пероксид. В самопомощната терапия обикновено се използва водороден пероксид или стабилизиран кислород. Последният е кислородно съединение на хлора, което лесно отделя кислород. Обичайните количества са до 10 капки в сок, няколко пъти дневно. Но, аз предпочитам водородния пероксид. Здравата имунна система произвежда водороден пероксид, за да убие микробите.

В началото вземете само няколко капки 3% водороден пероксид във водна чаша вода. Постепенно увеличете до 1 чаена лъжичка или повече 4 пъти дневно преди хранене и преди лягане, винаги на празен стомах. Ако разтвора ви е неприятен, намалете количеството до по-удобно ниво. Гълтайте бързо вместо бавно да сърбате. За да избегнете остатъчния вкус добавете алое вера или канела. Продължете така докато инфекцията намалее и след това намалете приема.

Освен това, можете да използвате водородния пероксид за гаргари на устата сутрин и вечер. Това помага за профилактика срещу настинки и други инфекции, а също срещу разваляне на зъбите и е по-добро от пастите за зъби. Също добре е да обливате ежедневно с водороден пероксид всяка подутина или инфектиран участък, или да правите компреси (с мокра кърпа).

Това е особено добро средство ако е смесено с мед. За да спрете развиваща се настинка или грип сложете няколко капки 3% водороден пероксид във всеки канал на ушите, първоначално в едното ухо, докато спре кипенето и след това се обръщате и поставяте няколко капки и в другото ухо. 1 чаена лъжичка 3 % водороден пероксид е еквивалентна на приблизително 10 капки 35%.

Бъдете внимателни ако работите с 35 %, измийте всички случайни разливания по дрехите или кожата, или потопете във вода. Здравите клетки на тялото или ацидофилус бактериите обикновено не се повреждат от кислородната терапия. Фактически ацидофилус бактериите произвеждат водороден пероксид, за да унищожат гъбите.

Други възможности за кислородна терапия са използването на йонизатори или озонови генератори.

*Водороден пероксид – популярен като кислородна вода 3%, достъпна в аптеките.

Автор: Walter Last

Книги за самолечение на Walter Last

Още по темата

Тест за недостиг на витамини и минерали

Тест за паразити

Кандида тест

Тест за алергии

Рецепти – диетични

Лечение с камъни

Витамини и минерали

Направете си тест

Заболявания

Натурални терапии

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Хранене на органите

Лечебни картинки

Масажи

Candida и “антибиотичния синдром”

Йодът. Нужен като въздуха!

Лечение с компреси

Забравеният разтвор на Лугол

Свързани публикации