Приятелят ми е преживял 2 инфаркта и има направени 2 байпаса

Люба: Приятелят ми е преживял 2 инфаркта и има направени 2 байпаса. Колко често може да имаме сексуални контакти и има ли връзка между преждевременната еякулация и инфарктите, като последният е бил преди две години?

А. Наумов: Ако състоянието след инфаркта е стабилизирано и болния получава съответното лечение, то това не се явява ограничение за сексуалните контакти. Днес медицината смята, че забраната на секса се отразява много отрицателно на болния. Единственото е да не се престаравате и да не се опитвате да повтаряте Кама Сутра. Определящото трябва да бъде самочувствието на вашия приятел. Що се отнася до преждевременната еякулация, то това говори за това, че вие вероятно сте много сексапилна и сексуална и просто превъзбуждате своя партньор. Нали в този процес “се включва главата”?! Във връзка с това понякога това може да е симптом за недостиг при мъжете на витамините В9, В12, В6, В1, Е и С. И не забравяйте, по-добре да си намерите още един страничен партньор, отколкото да покажете на вашия болен приятел, че вие сте сексуално неудовлетворена. Психологически за мъжа това е много силен стрес.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Рефлексология

Лечение с цветове

Алкализиране на тялото

Киселинно-алкален баланс

ТЕСТ ЗА АЛЕРГИИ

КАНДИДА ТЕСТ

Синбиотици

Стомашно-чревна флора

Забравеният йоден разтвор на Лугол

Л-карнитин

Сокове от зелени житни растения

Алфа липоева киселина

Витамините

Коензим Q10

Мазнини и масла

Витамин Ф (F)

Не всички рибени масла са еднакви

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност