Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Приятелят ми е преживял 2 инфаркта и 2 байпаса

Люба: Приятелят ми е преживял 2 инфаркта и има направени 2 байпаса. Колко често може да имаме сексуални контакти и има ли връзка между преждевременната еякулация и инфарктите, като последният е бил преди две години?

А. Наумов: Ако състоянието след тези 2 инфаркта и 2 байпаса е стабилизирано и болния получава съответното лечение, то това не се явява ограничение за сексуалните контакти. Днес медицината смята, че забраната на секса се отразява много отрицателно на болния. Единственото е да не се престаравате и да не се опитвате да повтаряте Кама Сутра. Определящото трябва да бъде самочувствието на вашия приятел.

Що се отнася до преждевременната еякулация, то това говори за това, че вие вероятно сте много сексапилна и сексуална, и просто превъзбуждате своя партньор. Нали в този процес “се включва главата”?! В тази връзка понякога това може да е симптом за недостиг при мъжете на витамините В9, В12, В6, В1, Е и С. И не забравяйте, по-добре да си намерите още един страничен партньор, отколкото да покажете на вашия болен приятел, че вие сте сексуално неудовлетворена. Психологически за мъжа това е много силен стрес.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Рефлексология

Лечение с цветове

Алкализиране на тялото

Киселинно-алкален баланс

ТЕСТ ЗА АЛЕРГИИ

КАНДИДА ТЕСТ

Синбиотици

Стомашно-чревна флора

Забравеният йоден разтвор на Лугол

Л-карнитин

Сокове от зелени житни растения

Алфа липоева киселина

Витамините

Коензим Q10

Мазнини и масла

Витамин Ф (F)

Не всички рибени масла са еднакви

Свързани публикации