Подходящ ли е алфавит за дъщеря ми, която е на 7 години?

Поли: Подходящи ли са поливитамините за дъщеря ми, която е на 7 години? Как трябва да ги приема и колко време? Много е слаба и няма апетит.

А.Наумов: Слабите деца са сигнал за това, че са налице някакви наследствени ферментативни нарушения, от което страдат обменните процеси, наличие на глистна инвазия. Интоксикацията на продуктите, жизнеспособността на глистите се отразява много на развитието на децата. Наличието на скрит инфекциозен процес, нерационалното, еднообразно хранене. Ако след консултация със специалист няма никакви констатации, то тогава основната беда е храненето.

Да приема витамини е обезателно и необходимо. Помнете по време на хранене и постоянно! Много ще помогнат и незаменимите мастни киселини в смляното ленено семе (вижте моята статия за витамин F). Чистият въздух, активните, адекватни физически натоварвания и продължителен сън, ще помогнат на детския организъм да стабилизира теглото. И помнете 1- при слабите родители децата рядко отслабват по наследство и 2- по-скоро трябва да се притесняват родителите на пълните деца.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Симптоми за нарушено храносмилане

ТЕСТ ЗА ПАРАЗИТИ

КАНДИДА ТЕСТ

Рефлексология

Лечение с цветове

Алкализиране на тялото

Киселинно-алкален баланс

Синбиотици

Стомашно-чревна флора

Храносмилателни ензими

Забравеният разтвор на Лугол

Храносмилателна система

Храносмилателни разстройства

Аминокиселини

Спирулина (Spirulina)

Витамин F

Витамините

Полезните минерали

Сокове от зелени житни растения

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност