Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

На 44г. съм, имам високо кръвно, повишени триглицериди и нисък добър холестерол

Лили: На 44г. съм, имам високо кръвно, повишени триглицериди и нисък добър холестерол, повишени стойности на кр. захар след храна на 8,4. Лекарят се съмнява за диабет, при ехография на бъбрека се откри аденом. Опасно ли е това и какви мерки да предприема?

А. Наумов: Налице са ярки симптоми на изразена атеросклероза. Ако продължите да живеете по вашия начин на живот – занапред ще имате сериозни неприятности със здравето. Необходимо е веднага да промените своя начин на живот. Необходими са ви повишени дози от витамините – В2, В6, В9 (фолиева киселина), В12 (веднъж на половин година провеждайте курс с витамин В12- 10 дни по 2000-3000 мкг в/м), липоева киселина (50-100 мг дневно).

И това на фона на ежедневен прием на обичайните поливитамини с микроелементи. Всичко това на фона на лечението, приложено от вашия лекуващ лекар. Лекарствата, това е ремонт на повредите, а витамините – профилактика срещу бъдещи разрушения. Що се отнася до направената ехография на бъбрека и открития аденом, то необходимо е да се мине на скенер, това ще даде отговор на много въпроси.

Още по темата:

Рецепти за нормализиране на кръвното налягане

Candida и “антибиотичният синдром”

Сокове от зелени житни растения

Антиоксидантите срещу свободните радикали

Витамин С

Лечение с колоидно сребро

Киселинно – алкален баланс

Стомашно – чревна флора

Синбиотици

Забравеният разтвор на Лугол

Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid)

Сок от чесън

Пелин (Wormwood)

Маслина (Olive)

Кислородна терапия

Кандида тест

Свързани публикации