Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

От 15 дни пия поливитамини и се занимавам с фитнес

Иван Димитров: От 15 дни пия поливитамини и се занимавам активно с фитнес. След колко време ще усетя промяна в състоянието си? Как би ми подействал Q10?

А. Наумов: В препаратите от типа поливитамини, витамините са представени в количества за дневната нужда (колкото организма на средния човек ПОЛЗВА (!) витамини на ден). За да се възстанови дълго съществуващ недостиг, е необходимо да се приемат препарати няколко месеца(!). Това е задължителната дневна норма на средния човек и затова да се очаква, че на другата сутрин ще се събудите нов човек, може само в приказките и при прием на допингови препарати.

Витамините са добри с това, че позволяват на организма да функционира така, както са го проектирали вашите родители и природата, не повече от това, да работите с пълна сила и без ущърб за здравето, като ви защитават от натоварвания. Q10 ще ви бъде много полезен. Той няма странични ефекти, не се явява допинг, но способства за обезпечаване на клетките с енергия (особено мускулите) и се явява прекрасен защитник на организма от натоварванията и стреса, изпълнявайки антиоксидантни функции. Последните работи показват, че той защитава клетъчните енергетични станции – митохондрии. Желая Ви успех!

Още по темата

Какво знаем за “сърдечния витамин” Q10?!

Книги на Walter Last за изчистване на организма

Здравословно хранене

Аминокиселини

Протеини

Маслено-протеинов микс

Витамини и минерали

Витамин Ф (F). Опорна точка

Мазнини и масла

Конопен протеин

Митовете за протеините

Въглехидрати и Нишестета

Как да натрупате мускулна маса или как да накарате мускулите да растат?!

Свързани публикации