Алтернативна медицина и здраве

От 15 дни пия алфавит. Занимавам се активно с фитнес

Иван Димитров: От 15 дни пия поливитамини. Занимавам се активно с фитнес, след колко време ще усетя промяна в състоянието си? Как би ми подействал Q10?

А.Наумов: В поливитаминните препарати витамините са представени в количества за дневната нужда (колкото организма на средния човек ПОЛЗВА (!) витамини на ден). За да се възстанови дълго съществуващ недостиг е необходимо да се приемат препарати няколко месеца(!). Това е задължителната дневна норма на средния човек и затова да се очаква, че на другата сутрин ще се събудите нов човек може само в приказките и при приема на допингови препарати.

Витамините са добри с това, че позволяват на организма да функционира така, както са го проектирали вашите родители и природата, не повече от това, да работите с пълна сила и без ущърб за здравето като ви защитават от натоварвания. Q10 ще ви бъде много полезен. Той няма странични ефекти, не се явява допинг, но способства за обезпечаване на клетките с енергия (особено мускулите) и се явява прекрасен защитник на организма от натоварванията и стреса, изпълнявайки антиоксидантни функции. Последните работи показват, че той защитава клетъчните енергетични станции – митохондрии. Желая Ви успех!

Още по темата

Какво знаем за „сърдечния витамин“ Q10?!

Книги на Walter Last за изчистване на организма

Здравословно хранене

Аминокиселини

Протеини

Маслено-протеинов микс

Витамини и минерали

Витамин Ф (F). Опорна точка

Мазнини и масла

Конопен протеин

Митовете за протеините

Въглехидрати и Нишестета

Как да натрупате мускулна маса или как да накарате мускулите да растат?!

Последни публикации

Продукти

Свързани публикации