Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Лечение с колоидно сребро

Колоидно сребро

Колоидното сребро има дълга история като природен антибиотик в медицината. То е много ефективно при убиването на бактерии, гъбички, паразити, а очевидно и раковия микроб. Обаче, вирусите, както се оказва, могат да бъдат убити само когато размерът на колоидите е много малък. Няма публикувани никакви сериозни странични ефекти при предозиране с него.

Колоидното сребро е най-ефективно, когато влиза в пряк контакт с микробите. Можете да правите гаргара с него при инфекция в гърлото или устата, да го използвате директно върху инфекции на кожата, да го използвате за промивка или в клизма, или като спрей за инхалация при белодробни инфекции.

Можете също така да напоите кърпа в колоидно сребро и да я сложите върху какъвто и да е вид тумор, който е близо до кожата, от типа на тумори на гърдата. Но болшинството използвано колоидно сребро, освен ако не е направено със специално високо волтово оборудване, фактически е йонно сребро и формира неразтворим и неефективен сребърен хлорид в стомаха. Поради това не е подходящо за лечение на инфекции в кръвта или вътрешните органи.

Колоидно сребро се предлага на пазара. Обикновено силата на разтвора е от 5 ppm до 50 ppm в много концентрираните средства. Но, ефективността му зависи много повече от размера на колоидите, отколкото от тяхната концентрация. Обаче е трудно да се прецени, кое от търговските средства действа добре или дори, кое действа и кое не.

Как сами да си направите колоидно сребро

Затова аз ви препоръчвам да си купите колоиден сребърен генератор или дори да си направите свой. Това е много лесно. Свържете три 9-волтови батерии последователно (положителния към отрицателния полюс) и запойте изолиран проводник към всяка една крайна клема. На другия край всеки от проводниците се запоява с алигаторен клипс. Купете си 25 см. чиста сребърна жица с проба .99 или още по-чиста с диаметър 1.5 до 3 мм, чисто сребро с проба .9275 е подходящо.

Разделете сребърната жица на две и закачете за алигаторния клипс. Това става и само с една 9 волтова батерия. Потопете електродите на приблизително 10 см. дълбочина в чаша с вода. Често колоидното сребро се прави с нормална питейна вода или с добавена капка солен разтвор. Може да бъде забелязана бяла мъгла, тъй като тя се образува веднага и се дължи на безполезния сребърен хлорид, което го прави неефективно.

Правете колоидът бавно, използвайки дестилирана или дейонизирана вода, без да добавяте солни капки. Така ще получите много по-ефикасен колоид, но ще се изисква повече време. С много чиста вода ще са ви нужни 1-2 часа. Ако се появи блед жълт цвят спрете веднага. Процесът много се ускорява, ако добавите малко количество (например 10 %) колоидно сребро от предишна партида или капка лимонов сок, или оцет към водата за новата партида, тогава ще ви бъдат нужни 20 минути за 250 мл или 40 минути за 500 мл. След всяко използване, почиствайте окисления електрод до блясък.

Препоръчвам ви да правите колоидно сребро всеки ден, или седмица, за да бъде прясно. Съхранявайте колоидното сребро в кафява стъклена бутилка на тъмно и прохладно място, тъй като светлината ще утаи среброто и така ще го направи неефективно. По време на остри състояния или като цялостна терапия, приемайте няколко супени лъжици 3 пъти дневно и след това продължете с постепенно намаляваща доза в продължение на още няколко седмици. Дръжте разтвора 1 или 2 минути в устата преди да го глътнете.

За повече информация относно това как да си направите уред за колоидно сребро и как да го използвате вижте: www.silvermedicine.org или www.silver-colloids.com.

Все пак, ако не искате да купувате или правите уред и са ви нужни малки количества сребро като поддържаща доза, можете просто да поставите чисто сребро в чаша вода за една нощ.

Автор: Walter Last

Книги на Walter Last за изчистване на организма

Още по темата

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Здравословно хранене

Витамин F. Опорна точка…

Свързани публикации