Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Откриха ми цироза на черния дроб – автоимунна

Биляна Лазарова: Здравейте! На 29г. съм. Лекарите ми откриха, че имам цироза на черния дроб – автоимунна. Възможно ли е при тази диагноза да имам дете?

А. Наумов: Погледнете моята статия в сайта, посветена на лененото семе (Витамин F). Смляното ленено семе за вас е най-добрия препарат, превъзхождащ фармакологичните. Плюс: “метионин”- в аптеките се продава такава аминокиселина. И обезателно “триото”: витамин В9, В6, В12 при това в дози достатъчно високи – фолиева киселина – не по-малко от 1 мг на ден, В6- по 50 мг на ден, В12 инжекции по 1000 мкг в продължение на седмица един път на шест месеца.

Добри резултати дава постоянното приемане на витамини антиоксиданти С, Е, А, а също и липоева киселина. А за децата – задочно нищо не можеш да кажеш – необходима е консултация със специалист. Бременността е твърде голямо натоварване за черния дроб на жената, а вие сте с диагноза цироза. Необходимо е в началото да стабилизирате състоянието си и едва тогава да се оценява ситуацията. Бъдете настойчиви – не очаквайте мигновени резултати. Успех, при вас всичко ще се получи!

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Черен дроб и жлъчен мехур

Хранене на черния дроб

Сокове от зелени житни растения

Лечение с компреси

Витамин С

Рефлексология

Лечение с цветове

Киселинно-алкален баланс

Тест за паразити

Кандида тест

Стомашно-чревна флора

Забравеният йоден разтвор на Лугол

Селен

Цинк

Л-лизин

Алфа липоева киселина

Витамини

Свързани публикации