Как да засилим имунитета на често боледуващите деца?!

За децата на нашето време 4-5 настинки годишно е нормално явление, но когато погледнем статистиката, че много голям процент от децата ни са в тази категория, нещата стават доста тревожни. Тревожното в случая не са настинките, а усложненията, до които почти винаги водят. Основната причина за това, е ниското ниво на защита на имунната система на детския организъм.

Затова и много здравни органи по света работят по този въпрос и търсят начини за защита и укрепване на имунната система на децата. Най-естественият за организма на детето (а и на възрастния човек също!) начин за защита на имунната система е, разбира се, добрата храна. Но, къде да намерим днес чиста и здравословна храна, която да осигурим на децата си?

Изследванията за съдържанието на храните с всяка година стават все по-тревожни- в храната изчезват полезните вещества! Днес все повече хора са наясно, че тя не е източник на здраве. А какво да кажем за децата, които са в процес на растеж и развитие, на тях тези вещества са им изключително нужни?! Затова, обърнете внимание на профилактиката като надеждна защита на детския организъм!

Връзките, които следват, ще ви укажат, как да направите нужната профилактика:

Тест за недостиг на витамини и минерали

Любопитно за вас…

ТЕСТ ЗА ПАРАЗИТИ

КАНДИДА ТЕСТ

ТЕСТ ЗА АЛЕРГИИ

Рецепти- диетични

Лечение с камъни

Витамини и минерали

Направете си тест

Заболявания

Натурални терапии

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Хранене на органите

Лечебни картинки

Стомашно-чревна флора

КРАВЕТО МЛЯКО И ЛАКТОЗАТА- реална причина за астмата и проблемите с дишането

Candida и “антибиотичния синдром”

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност