Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Прекарах остър пиелонефрит преди 5 месеца

Ани: Прекарах остър пиелонефрит преди 5 месеца, дотогава не бях имала проблеми с бъбреците. От няколко месеца се чувствам изтощена и апатична, с постоянни болки в кръста, косопад, кървят венците. Възможно ли е тези проблеми да са следствие от заболяването?

А. Наумов: Това е свързано в голяма степен не с болестта пиелонефрит, а с лечението й. Схемата на приеманите препарати, за съжаление, способства за значително извеждане от организма на витамини и микро – елелменти. За което аз лично мога да съдя по описаните от вас оплаквания.

Първото, което е необходимо – това е да възстановите нормалния баланс на всички витамини в организма си. Това ще можете да направите с витаминен компклекс. Второ – набива се в очите – наличие на симптоми на недостиг на магнезий. Трябва да се попълни, приемайки до 300 мг на ден.

Всяко възпалително заболяване е стрес за организма, затова антистресови препарати са изключително необходими. Тук влизат витамините Е (до 100 МЕ на ден, а по-добре облепихово масло – защо, можете да прочетете в моите статии на този сайт), витамин С обезателно не по-малко от 100 мг на ден. Препарати със селен не по-малко от 150 мкг на ден. Желая ви успех, за резултатите съобщете!

Още по темата

Книги за изчистване на организма

КАНДИДА ТЕСТ

Рефлексология

Лечение с цветове

Алкализиране на тялото

Киселинно-алкален баланс

Синбиотици

Стомашно-чревна флора

Храносмилателни ензими

Забравеният разтвор на Лугол

Аминокиселини

Спирулина (Spirulina)

Витамин F

Витамините

Полезните минерали

Сокове от зелени житни растения

Свързани публикации