Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Дъщеря ми е на 6 г. и много често се напикава вечер

Росица: Дъщеря ми, която е на 6 години и половина все още много често се напикава вечер. Спи спокойно. През деня няма проблеми. Изпробвала съм много рецепти от народната медицина, но нищо не даде резултат. На ехограф са гледани бъбреците – няма проблем с тях, както няма и други здравословни проблеми. Необходимо ли е да се правят някакви други изследвания или може да пие лекарства и без да се правят такива.

Walter Last: Причината за тази слабост на пикочния мехур може да бъде провокирана от алергия към храни или химични чувствителности, опитайте с ниско алергична диета. Ако е приемала антибиотици, то причината може да бъде Кандида, използвайте чесън и пробиотици. Друга причина може да бъде и повишената киселинност в този случай намалете до минимум захарта, сладките храни и напитки, а също хляба и зърнените храни, като вместо тях използвайте голямо количество зеленчуци, особено зеленолистни. Убедете се, че тя не спи до или около електрическа инсталация и електрически прибори включително и такива, които са включени на стената в съседната стая. Ако проблемът се е влошил скоро, то причината може да бъде емоционален стрес, например с детската градина или раждане на второ дете, което е получило цялото внимание.

Също така, когато си ляга и напомняйте нееднократно, че тя ще се събуди преди да изпита нужда да отиде до тоалетната. Можете да държите под леглото нощно гърне. Настоявайте да отиде в тоалетната преди да си легне. Не и позволявайте вечер да приема течности и никакви супи! Информация за теста за алергии, преодоляването на кандида, киселинно – алкалния баланс, електрическите проблеми и техниката за емоционална терапия ще намерите в книгата “Към сияйно здраве“.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

КАНДИДА ТЕСТ

Рефлексология

Лечение с цветове

Алкализиране на тялото

Киселинно – алкален баланс

Синбиотици

Стомашно – чревна флора

Храносмилателни ензими

Забравеният разтвор на Лугол

Аминокиселини

Спирулина (Spirulina)

Витамин F

Витамините

Полезните минерали

Сокове от зелени житни растения

Свързани публикации