Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Заеквам отдавна, лекува ли се заекването?

Ивелина 29 г.: До първи клас нямах проблеми с говора. Като започнах училище започнах да заеквам и така до ден днешен. Лекува ли се заекването?

Walter Last: Опитайте следното: Преди да кажете нещо на глас на друг човек, осъзнайте за себе си какво се случва с вас, като поговорка : “Аз сега се приготвям да заеквам”. Също използвайте много кратки изречения и си ги казвайте първо на ум, преди да ги изречете на глас. Още един начин е четенето на глас, когато сте сама. Трябва да можете да правите това без заекване, ако не, то тогава правете пауза между думите. Същото правете и когато член от семейството или добър приятел са при вас в стаята.

Правете същото, изговаряйте кратки изречения в тяхно присъствие. След това направете същото с някой, когото не познавате много добре. Правете упражнения за релакс и тогава се връщайте назад във времето, когато не сте заеквали. Опитайте се да откриете чувството или интуицията, която ви е принудила да заеквате.

Къде вие се страхувате от нещо или някого? Къде вие сте била тормозена и насилвана? Опитайте се да си спомните. Ако намерите причината, то това може да реши вашия проблем, ако не, то опитайте да си представите вътрешен кинофилм, в който вие не се страхувате или стресирате, а сте храбра и смела.

Още полезна информация

Книги за изчистване на организма

КАНДИДА ТЕСТ

Витамин С

Лизин

Киселинно-алкален баланс

Стомашно-чревна флора

Храносмилателни ензими

Забравеният разтвор на Лугол

Аминокиселини

Спирулина (Spirulina)

Витамин F

Витамините

Полезните минерали

Сокове от зелени житни растения

Техника за Емоционална Свобода (ТЕС)

Свързани публикации