Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Каква е тайната на красивите и фини французойки?!

Когато се вгледате във французойки, разхождащи се по булевард или улица на Париж, у вас съвсем нормално ще възникне този въпрос. Каква е тайната на тази красота и как тези дами успяват да запазят стройна и красива фигура, при условие че те охотно се хранят в многото ресторанти на Шанз-Елизе, пиейки прекрасно френско вино и ядейки много храни, т.е. по принцип, те от нищо не се отказват?

Отговорът е много прост- всички тайни за тази красота са в умереността на храненето и пиенето. Французойките казват, че не се вслушват във всички онези супермодерни диети, с които са пълни медиите, интернет и другите източници. Няма нищо парадоксално и страшно в това, че френската дама изяжда парченце шоколад заедно със силно и ароматно кафе. От това главата ще работи великолепно, нали шоколадът е много полезен за работоспособността на човека?

Освен това, умереността в яденето на същия този шоколад, не води до значително увеличаване на теглото. Трябва да сте наясно, какво трябва да ядете и в какви количества, за не ви навестят излишните килограми. Не си струва главоболието да преживявате, че сте нарушили диетата си, тъй като винаги можете да я започнете отново. Френските дами не се притесняват от нарушение на диетата си, тъй като те винаги я започват отново или просто променят вкусовите си навици.

Три месеца на строга диета- това е тренировка за волята на жената и ако в тримесечен срок се е ограничавала малко в храната, то това няма да бъде толкова забележимо от гледна точка на психология и физиология. Повечето французойки не обичат да говорят за диети, а още повече за техните създатели. Тези жени са създадени за любов и за наслада от вкусната храна. Парижанките се хранят разумно, използвайки умереността като сила, която не позволява върху талията да се отлагат излишни килограми. Те ядат много плодове и зеленчуци, никога не пият специални разтвори за отслабване под формата на чай или добавки.

Също така, много обичат висококачествения хляб, но не пълнеят от него, защото хапват по малко. Те ядат хляба, за да почувстват аромата му, а не, за да се заситят. Те не стоят постоянно на кантара, броейки изгубените или набрани килограми. Обичат сухо вино и се наслаждават на неговия вкус. Не безинтересно е, че френските дами много обичат да се движат, да тичат по магазини, театри, кафенета и други места за забавление.

Завръщайки се у дома, такива механизми, като асансьор, всяка французойка би заменила, разбира се, с изкачване по стълбите, без значение от броя на етажите! Като гимнастика, която е не само полезна, но и релаксираща и разбира се приятна, френската дама би предпочела, секса! За да се постигне идеално тегло, което ще ни радва, трябва да се движим и да се движим, тъй като движението – това е животът! Французойките съветват, че в спорта също трябва да има мярка, защото всичко трябва да се прави с удоволствие. Ако тялото е уморено, то по-добре е да си почива.

Накратко, винаги и навсякъде трябва да се спазва мярка, тогава усещането за щастие, с което така се гордеят всички французойки, никога няма да ви изостави и ще ви съпътства през целия ви съзнателен живот.

Още по темата:

Искате ли да станете по-привлекателни?

Средиземноморската диета – световно наследство!

Диетата на бременната жена се отразява върху риска от тежки нарушения при бебето

За плачливостта е виновен серотонина

Сексът има благотворен ефект върху мозъка

Средиземноморската диета е полезна за сърцето и съдовете

8 прости правила за стройна фигура!

Съвременните”диети” или как да съсипете здравето си?!

Малки трикове срещу “зимните” килограми!

5 цвята на здравето

Свързани публикации