Искате ли да станете по-привлекателни?

Ако отговорът ви е- да, пътят е много лесен. Изследователи от университета Бристол и Сейнт Андрюс в Англия открили, че храните, богати на каротиноиди, правят хората по-красиви, привлекателни и здрави.

Д-р Йън Стивън казва, че ежедневната консумация на моркови, портокали и сливи, само за два месеца, ще ви помогне да усетите видими резултати на лицето. Каротеноидите се отнасят към групата съединения, които включват алфа-каротин, бета-каротин и бета- критпоксантин. В тялото, с помощта на мазнини, те се превръщат във витамин А. Каротеноидите са важен източник на хранителни витамини и се срещат главно в плодовете и зеленчуците.

Каротеноидите придават на кожата жълто-златист с розов оттенък красив цвят, което е сигнал за добро здраве. А това е много важно при избора на партньор. Портокалите, морковите и сливите ще ви направят красиви! Резултати от изследването са публикувани в списание „Еволюция и човешко поведение“.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

БИЛКОЛЕЧЕНИЕ

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Заболявания

Натурални терапии

Хранене на органите

Литотерапия- лечение с камъни

Основни Захари

Мазнини и масла

Напълняване и наднормено тегло

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност