Имам разширени вени на краката, които особено лятото много ме мъчат.

Румяна Пенкова: Имам разширени вени на краката, които особено лятото много ме мъчат. Страдам от ужасно главоболие, което определят като мигрена. Имам шипове на врата и работя по цял ден на компютър, което мисля, също допринася за главоболието. Как да си помогна?
А. Наумов:

• 1. Да се изключи всякакъв алкохол, повтарям- всякакъв! Само не много добросъвестни “специалисти” могат да твърдят, че той е безвреден. И още как е вреден, даже в минимални дози! Това, което е изключително важно- етанолът- значителен токсин за нервните клетки и нервните връзки (от клетка към клетка), а това се отразява на съдоводвигателната функция.

• 2. Обезателно приемайте препарати с йод (150 мкг на ден ). Прочетете статията за този микроелемент на тази страница.

• 3. Ежедневно приемайте допълнително към комплекса витамини – витамин В6 (до 30 мг на ден) и магнезий до 300 мг на ден.

• 4. Нормализирайте съня. Помнете- час сън преди 12 струва 3 часа след 8 сутрин! Постарайте се една седмица да си лягате в 21.30 ч. Вижте какво ще се получи?

• 5. Ежедневно ленено семе (прочетете статията за витамин F) , за нормализиране състава на мембраните на вашите клетки. Съобщете ни за вашите успехи.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

КАНДИДА ТЕСТ

Рефлексология

Лечение с цветове

Алкализиране на тялото

Киселинно-алкален баланс

Синбиотици

Стомашно-чревна флора

Храносмилателни ензими

Забравеният разтвор на Лугол

Аминокиселини

Спирулина (Spirulina)

Витамините

Полезните минерали

Сокове от зелени житни растения

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност