Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Имам разширени вени на краката и главоболие

Румяна Пенкова: Имам разширени вени на краката, които особено лятото много ме мъчат. Страдам от ужасно главоболие, което определят като мигрена. Имам шипове на врата и работя по цял ден на компютър, което мисля, също допринася за главоболието. Как да си помогна?

А. Наумов:

• 1. Да се изключи всякакъв алкохол, повтарям – всякакъв! Само не много добросъвестни “специалисти” могат да твърдят, че той е безвреден. И още как е вреден, даже в минимални дози! Това, което е изключително важно – етанолът – значителен токсин за нервните клетки и нервните връзки (от клетка към клетка), а това се отразява на съдоводвигателната функция.

• 2. Обезателно приемайте препарати с йод (150 мкг на ден ). Прочетете статията за този микроелемент на тази страница.

• 3. Ежедневно приемайте допълнително към комплекса витамини – витамин В6 (до 30 мг на ден) и магнезий до 300 мг на ден.

• 4. Нормализирайте съня. Помнете – час сън преди 12 струва 3 часа след 8 сутрин! Постарайте се една седмица да си лягате в 21.30 ч. Вижте какво ще се получи?

• 5. Ежедневно ленено семе (прочетете статията за витамин F), за нормализиране състава на мембраните на вашите клетки. Съобщете ни за вашите успехи.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

КАНДИДА ТЕСТ

Рефлексология

Лечение с цветове

Алкализиране на тялото

Киселинно – алкален баланс

Синбиотици

Стомашно – чревна флора

Храносмилателни ензими

Забравеният разтвор на Лугол

Аминокиселини

Спирулина (Spirulina)

Витамините

Полезните минерали

Сокове от зелени житни растения

Свързани публикации