Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Заместителите на захарта водят до напълняване

Много хора, които са на различни диети срещу напълняване използват заместителите на захарта. Но се оказва, че те са абсолютно безполезни за отслабване. Британски учени са потвърдили този факт.

Лекари от Университета в Ливърпул установили, че на хората, които се борят с килограмите, заместителите на захарта изобщо няма да им помогнат, дори напротив, те водят до напълняване. Учените подчертават, че приема на тези подсладители повишава количеството на отделения инсулин за усвояване на захарта и тялото поглъща много повече глюкоза.

Използването на тези подсладители може би е една от основните причини за епидемията от затлъстяване днес. Така че не се изненадвайте, ако след употребата на диетични напитки и продукти без захар, които са подсладени със заместител, вие вместо да отслабнете, добавите още килограми към теглото си.

Проф. Ширази, който ръководи изследването, съветва, че е най-добре да използвате натурална храна в цялото и разнообразие, като намалите порциите и се движите повече, за да поддържате добра форма и стабилно здраве.

Още по темата

Книги на Walter Last за изчистване на организма

Истината за заместителите на захарта

От бирата се напълнява или отслабва?

Вода и отслабване

Как да отслабнем

8 прости правила за стройна фигура!

Иматe проблеми с отслабването? Проблемът може да е вашето лекарство?!

Коремните мазнини са смъртоносно опасни!

Мазнини-убийци ни правят „шкембелии”

Основни Захари

Мазнини и масла

Здравословно хранене

Витамини и минерали

Направете си Тест

Лечебни картинки

Свързани публикации