Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Вода и отслабване

Нашето здраве и външност до голяма степен зависят от количеството и качеството на водата, която консумираме. Балансът на водата е от жизненоважно значение. Водата играе главна роля във всички метаболични процеси в нашето тяло. Водата помага за транспортирането на хранителни вещества в клетките и премахването на токсините.

Според учените, ние трябва да пием 1.5- 2 литра вода на ден. Липсата на вода създава проблеми с бъбреците, сърцето и кръвоносните съдове на първото място, а кожата става суха и повехнала. Нещо повече, липсата на вода в организма, допринася за нарушения на обмяната на веществата и напълняване. Защо това се случва? Учените установиха, че когато нашето тяло усети, че няма достатъчно вода за метаболичните процеси, то започва да съхранява вода в тъканите под формата на мастни клетки.

Когато балансът на водата стане нормален, всички излишни мазнини ще се разтворят постепенно и отстранят под формата на течност. Нещо повече, пиенето на чаша вода преди хранене потиска апетита, така че вие ще се почувствате сити по- бързо и стомаха ще бъде пълен по- бързо. Също така, добре е да не изяждате вашия стрес, защото допълнителните калории ще бъдат депозирани в бедрата и корема. Най-добре “го изпийте”, пиейки прохладна, чиста, обикновена вода.

Обърнете внимание: Ако изпитвате желание да се храните, когато сте стресирани, изпийте чаша вода и ще се наслаждавате на здраве, красива кожа и тънка фигура. Затова добийте здравословния навик да имате кана с филтрирана вода около вас, когато работите или сте в почивка и пийте вода през целия ден.

Още по темата

Книги на Walter Last за изчистване на организма

Лошо настроение? Пийте вода!

Обама разкри на американците истината за бутилираната вода

Отслабнете без диети и фитнес – полезни съвети!

Водата

Иматe проблеми с отслабването? Проблемът може да е вашето лекарство?!

10 лесни правила за отслабване!

Закуски по часове помагат за отслабването

Чилито, един червен и горещ начин за отслабване

От бирата се напълнява или отслабва?

Лечение с камъни

Витамини и минерали

Направете си тест

Заболявания

Натурални терапии

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Хранене на органите

Лечебни картинки

Свързани публикации