Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

След като спрях да кърмя ми се появиха малки пъпчици по цялото лице

Христина: Здравейте! След като спрях да кърмя ми се появиха малки пъпчици по цялото лице и вече няколко месеца не могат да ми се изчистят. Не са като акне, а наподобяват на обрив. Не са с гноен връх, а след време стават на черни точки. Ползвах кремове на Мерк но няма ефект. Знам че като не се видят не може да се прецени но ако ми дадете някакъв съвет какво да направя. Правила съм си и химически пилинг ни не помогна.

Walter Last: Ако това са малки пъпчици с мехурчета, това обикновено е от повишената киселинност, причинена от употребата на твърде много кисели плодове, а също така и Кандида могат да са причина за свръх киселинността. В такъв случай неутрализирайте всички кисели плодове с прах от доломит и вземайте разтвор на Лугол- 3 седмици ( 4Х6 капки дневно) за Кандида.

Ако пъпките са по-големи и са подобни на пришки, то това обикновено е провокирано от твърде много наситени мазнини или захар и брашно. В такъв случай използвайте повече рибено масло, плодове и зеленчуци и сведете до минимум зърнените храни. Как да пречистите организма си и да възстановите киселинно-алкалния баланс, можете да научите от книгата “Към сияйно здраве“.

Още по темата

Книги за изчистване на организма

Витамин С

Кожни проблеми

Хранене на кожата и косата

Слънчевата светлина

Рецепти с рициново масло за млада кожа и красива коса

Не всички рибени масла са еднакви

Рибата и Омега-3 мастните киселини намаляват холестерола

Влошено качество на рибените масла

Рибена диета срещу бръчки

Инфекции и възпаления

Домашни Кремове за кожата

Кожни проблеми

ПАБК – Витаминът на Красотата

Пролетни арома- рецепти за лицето

Витамин Ф (F). Опорна точка

Свързани публикации