Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Рибена диета срещу бръчки

Основното в тази рибена диета е, че трябва всеки ден да се яде някакъв вид мазна риба.

Всеки втори мъж и всяка жена на планетата, независимо от възрастта, се интересуват от това как да имат по- дълъг живот и по-добро здраве. Има ли начин да бъдат винаги привлекателни и да изглеждат зашеметяващо? Състоянието на кожата е едно от първите неща, които ще бъдат оценявани. Кожата също така показва здравето на тялото. Ето защо и най-скъпата козметика няма да бъде ефективна, ако вие не се храните правилно.

Много хора продължително време са на диети за отслабване, без да се замислят за това, как тази диета може да повлияе на тяхното здраве и тяхната кожа по-конкретно. И това е така, защото едностранните диети обикновено правят кожата отпусната, повехнала и сбръчкана. Днес, имаме прекрасни новини от водещия Холивудски козметик и дерматолог д-р Никълъс Перикон – той разработил специална диета, система за хранене, която всъщност е натурална формула за цялостно подмладяване, както отвътре, така и отвън.

рибена диетаТя не само помага да се придобие хармонично тяло, но също така подмладява и повдига кожата. Тази диета вече е била тествана от много актриси и е произвела невероятен ефект. Днес тя е обект на все по-голям интерес.

Основният принцип на тази подмладяваща рибена диета е, че трябва всеки ден да се яде някакъв вид мазна риба. Мазните риби включват- скумрия, риба тон, хамсия, сардина, сьомга и пъстърва. Червеният хайвер и мекотелите също са добри.

Тази диета има научна основа и притежава редица важни свойства. Това се дължи на факта, че рибата съдържа Омега- 3 мастни киселини, които буквално изглаждат бръчките и овлажняват кожата. Освен това рибата съдържа витамини от група В, които подобряват доставката на кръв към кожата и помагат на клетките да дишат по-добре. Обаче, рибата не трябва да се пържи- само задушена, на пара, варена или печена. Можете също така да ядете консерви с риба в собствен сос, но без да са добавяни някакви химикали.

Освен риба е необходимо всеки ден да се ядат пресни плодове, ядки, храни с млечни култури. Също така е необходимо да се яде овесена каша, гъби и зеленчукови салати, залети със зехтин и лимонов сок. От месото трябва да се предпочита пилешкото. Добре ще бъде да приемате и значителни количества зелен чай и минерална вода за вътрешно “измиване”.

Още по темата

Книги за самолечение на Walter Last

Витамините и козметиката за подмладяване на кожата: как стоят нещата всъщност?

Пролетни арома- рецепти за лицето

Подмладяване на лицето (Face rejuvenate)

Гимнастика за лице срещу бръчки: офисен вариант

Лечение на кожата (Treatment of skin)

Симптоматика по кожата

Хранене на кожата и косата

Лечение с камъни

Витамини и минерали

Направете си тест

Рецепти за домашни лечебни средства

Лечебни картинки

Свързани публикации