Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Още от малка имам странен проблем: дразнене от мляскане при хранене или дъвчене на дъвка от близки хора

Въпрос: Здравейте! Очарована съм от изчерпателните и интелигентни отговори, които давате тук. Искам да ви попитам нещо, което може да не е за този форум, но поне може да ме насочите към кого /като наистина доказан специалист/ да се обърна, тъй като нямам вече вяра в лекарите. Още от малка имам странен проблем: дразнене от мляскане при хранене или дъвчене на дъвка от близки хора /!/ до силна непоносимост. Стигало се е до бой, хиляди обиди и с много рев и мъка хранене на една маса с родители и роднини.

С течение на времето дразнението се задълбочи – разпростря се и към дразнене от мляскане и от чужди хора. Но вече и с нови нюанси – начин на говорене и т.н. Да речем, мога да страня до някаква степен от тези, които в даден момент са дразнител, но най-лошото е, че това много ми пречи при работа. С колежката сме една до друга и се чуваме дори как дишаме… Непоносимостта ми се прехвърли и към ниските честоти на шума – малко по-усилен телевизор или не дай си боже уредба на съседите ме унищожават…

Просто няма спасение в този живот за мен… Лекарите само изписват отрови, от които няма лекуване на причината /не ми е известна, въпреки че обвинявам нервността на майка ми за това – дразнила се е по време на бременността си с мен от свекърва си/. Фаталното е, че с омразата си /вече!/ към хората, които възприемам само като дразнители, вредя не само на себе си, защото в момента съм бременна….!

<strongWalter Last: Вашият проблем може да е породен от свръх възбудената ви нервна система. Можете да я успокоите със следното: 200 мг магнезий ( например 1000 мг магнезиев хелат) с всяко хранене, 1-2 гр. аминокиселина Таурин с храненето. Също така инозитолът –витамин В8, може да помогне, можете да го получавате от покълнали семена на леща, дребни бобови зърна; консумирайте повече хлорофил от листни зеленчуци и спирулина. Направете прочистване срещу Кандида с чесън и ацидофилус, избягвайте храните с глутен, особено пшеницата, намалете захарта и подсладителите, направете тялото по-алкално.

Още по темата:

Candida и “антибиотичният синдром”

Преодолей Кандида

Витамин С

Аминокиселините

Киселинно-алкален баланс

Стомашно-чревна флора

Синбиотици

Забравеният разтвор на Лугол

Йодът. Нужен като въздуха!

Сок от чесън

Кислородна терапия

Лечение с урина (Уринотерапия)

Съвети на Walter Last към бременните жени

Кандида тест

Свързани публикации