Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Направиха ми операция на матката – рак

Петя: На 60 години съм и ми направиха операция на матката – рак, отстраниха ми всички органи. В момента приемам Medroxyprogesterone по 1 таблетка от 500 мг през ден. Уринирам повече през нощта, отколкото през деня, дали това има връзка с лекарството? Какво бихте ми препоръчали? Възможно ли е това лекарство да бъде заменено с друго по-безвредно? Благодаря ви предварително.

Walter Last: Provera се намесва в уринирането. Най-добре е да намалявате лекарството постепенно с 10 % на седмица и вместо него да използвате Мака на прах (Maca powder), започнете с половин чаена лъжичка дневно и постепенно увеличете до 2 ч.л. дневно. Вашият лекар няма да бъде съгласен с това, вие трябва сама да решите. Подобрете своето здраве с чревно изчистване, антимикробна терапия, както е указано в книгата “Преодолей Кандида” и също така подобрете своята диета, както е указано в книгата “Към сияйно здраве”

Допълнителен въпрос от Петя: Д-р Ласт, реших да приемам Мака по вашата препоръка. Искам да попитам колко време трябва да се приема, защото я пия вече 4 месеца? Моля за вашия съвет: Всичките ми изследвания след операцията са нормални с изключение на GPT 196,3 U/I и колит в колона. Трябва ли да правя Лъчева терапия? Благодаря ви много!

Walter Last: Приемайте Мака дълго време, тъй като нямате яйчници, които да произвеждат ваши собствени хормони. Единствената препоръчителна лъчева терапия е излагането на слънце (необлечена) за 10-20 минути през повечето дни. Докато не се възстановите напълно продължавайте да вземате ежедневно по няколко капки разтвор на Лугол (10% разтвор на йод) и преди закуска сутрин на гладно вземайте стъклена чаша с топла вода и с по 1 чаена лъжичка псилиум и сода бикарбонат.

Още по темата

Тест за хормонален баланс при жени

Хормонален баланс – лечебна картинка

Лечение на женски полови органи – лечебна картинка

Основни правила за Хормонална Заместваща Терапия

Хормонален дисбаланс при жените

Цялостното решение за рака – Ново разбиране за причините и лечението на рака

Алтернативното решение за лечение на рака

Алтернативни методи за инхибиране (потискане) на метастазите

Противоракова диета (хранене при рак)

Противоракови билки

Рецепти за хранене при рак

Лечение на рак (Cancer cure) – лечебна картинка

Универсалният лечител – Керосинът

Забравеният разтвор на Лугол

Слънчевата светлина

Зокум (Oleander)

Лечение с MMS – Натриев хлорит

Алкализиране на тялото

Кандида тест

Натурални терапии

Свързани публикации