Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Имам възел 8 на 5 на десния лоб

Инна Вангелова: Имам възел 8 на 5 на десния лоб, можете ли да ми кажете някакви подробности за това и как бих могла да го излекувам?

Walter Last: Предполагам, че вие имате предвид тумор в белия дроб. Ако е така, то направете прочистването в 3 Стъпка на “Към сияйно здраве“. Яжте преди всичко бобови (леща, грах, боб) и зеленчуци, използвайте много риба и рибено масло. Включете и масло от черен дроб на акула и капсули от масло на черен дроб на камбала. Всички мазнини и масла, които използвате трябва да не бъдат нагрявани (сурови) като например, студено пресован зехтин, козе сирене.

Използвайте също пурпурни храни като цвекло, тъмно/черно/пурпурно/синьо/ червено грозде, ягода, малина, боровинка и др. Пийте също вода с приготвяни в нея червено цвекло и зеленчуци. Не употребявайте глутен, сладки храни, продукти от краве мляко. Използвайте диетата в 9 Стъпка на “Към сияйно здраве”. Ако е възможно вземайте 3 x 500 mg niacinamide, фолиева киселина, продължете с приема на чесън и пелин, най-добре е прах от двете (3Х1ч.л. ежедневно) разтворено в хладка вода или сок и също на чай след хранене (много е горчив). Също така добре е към храната да добавяте големи количества куркума, много лют червен пипер и джинджифил.

Още по темата

Цялостното решение за рака- Ново разбиране за причините и лечението на рака

Алтернативното решение за лечение на рака

Алтернативни методи за инхибиране (потискане) на метастазите

Противоракова диета (хранене при рак)

Противоракови билки

Рецепти за хранене при рак

Лечение на рак (Cancer cure)- лечебна картинка

Универсалният лечител- Керосинът

Забравеният разтвор на Лугол

Слънчевата светлина

Зокум (Oleander)

Лечение с MMS – Натриев хлорит

Алкализиране на тялото

Кандида тест

Натурални терапии

Свързани публикации