Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Лечение с ММС (MMS) – натриев хлорит

Чудодейна Минерална Добавка или ММС

Натриевият хлорит днес се използва от много страни като антимикробно средство в хранителната промишленост и за пречистване на водата. 3-4% разтвор е известен в натуралните терапии като Стабилизиран Електролит на Кислорода, а 28% разтвор днес се използва като Чудодейна Минерална Добавка или ММС (MMS – Miracle Mineral Supplement).

В разтвор, натриевият хлорид (NaClO2) е много алкален и устойчив, но когато се окисли формира газ – хлорен диоксид (ClO2), който е един от най-всестранните антимикробни и противопаразитни средства. Единственият остатък след лечение с ММС в организма, е малко количество готварска сол (натриев хлорид).

След чревното пречистване и курса с йод, започнете с 1 или 2 капки ММС и постепенно увеличавайте до 15 капки 3 пъти дневно. Смесете с 5 пъти повече капки лимон или 10% лимонена киселина във вода, това можете да си приготвите сами. По-малко препоръчителен е белия оцет (но не ябълков оцет, който влошава проблемите с гъбичките). 3 минути след добавянето на киселината, разтворете с половин водна чаша вода, билков чай или сок с добавен витамин С, например от ябълки или грозде, но не портокалов сок.

Не вземайте никакви антиоксиданти скоро след прием на ММС. Пийте разреденият ММС на глътки, може през повече от 1 или 2 часа, за да намалите гаденето. Най-добро действие има като се приема на гладен стомах, но пак има леко гадене. Ако това се случи, временно намалете дозата или вземете някаква храна преди това. Обикновено гаденето, повръщането и диарията рано или късно ще се случат и са полезни за изчистването.  Но, могат да бъдат избегнати или намалени до минимум, ако е преди това сте направили чревно пречистване или йодна терапия.

Препоръките са първоначално да останете на максималната доза 3х15 капки ММС в продължение на една седмица.  След това да намалите до поддържаща доза от 6 капки ежедневно или само 2 дни в седмицата в продължение на по-дълъг период от няколко месеца. Много индивиди може да не успеят да достигнат до максималните 3 x 15 капки или дори до 1 x 15 капки. В такъв случай останете по-дълго време на максималната доза, която можете да приемате. Най-добре е да вземате по-малки дози, няколко пъти дневно и особено преди лягане.

За да спрете гаденето, можете да вземате по 1000 мг. или повече витамин С, но той спира антимикробното действие. Други методи, които могат да помогнат срещу гаденето, са витамин В6, джинджифил, а също притискайте на 2- 3 сантиметра по-долу от китката, по средата на ръката от вътрешната страна. Рефлексология: притискайте рефлексните точки на стъпалата на краката за стомаха- само ставите на палците отдолу, притискайте върху заострен камък/скала или използвайте ъгъла на някаква мебел.

Освен това, много може да бъде намалено гаденето, ако се направи чревно пречистване преди да вземете капките или веднага след приема им, когато започне гаденето. Можете да го направите с клизма или като вземете някакъв лаксатив преди да започне гаденето. Но, след известно време гаденето може да стане толкова сериозно, че е добре да спрете с приема на ММС за по-дълъг период.

Ако имате сериозно състояние като рак или автоимунно заболяване, то използвайте и други антимикробни средства. Особено екстракт от листа на маслина, екстракт от pau d’arco или пелин, като допълваща терапия за всякакви заболявания.

Автор: Walter Last

Книги на Walter Last

Още по темата

Тест за недостиг на витамини и минерали

Любопитно за вас…

Тест за паразити

Кандида тест

Тест за алергии

Рецепти – диетични

Лечение с камъни

Витамини и минерали

Направете си тест

Заболявания

Натурални терапии

Билколечение

Рецепти за домашни лечебни средства

Хранене на органите

Лечебни картинки

Масажи

Candida и “антибиотичния синдром”

Йодът. Нужен като въздуха!

Йодна решетка

Свързани публикации