Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Алтернативното решение за лечение на рака

Алтернативно за рака

Последните резултати от изследванията относно важността на хранителните вещества, методите за предотвратяване на метастазите и подобряване лечението на рака, са в пълно съответствие с методите, използвани в холистичните (цялостни) програми за лечение на рака. Един от важните елементи на цялостната ракова терапия, е чревното изчистване, в допълнение към антимикробна терапия на целия организъм.

Тази нова констатация не само потвърждава важността на чревното изчистване, но също и необходимостта от антимикробна терапия. Вижте “Към сияйно здраве” и “Преодолей Кандида”. Антимикробната терапия е насочена срещу плеоморфните микроби, които могат да предизвикат автоимунни заболявания, а също и рак. Фактите за ролята на тези микроби не бяха приети от основната медицина. Тя твърдеше, че в тези случаи имунната система е просто неправилно планирана и атакува собствените си здрави клетки.

Сега лидерът на този отбор професор Тревор Маршал заявява: ”Това, което ние мислехме, че са авто-антитела, генерирани от самото тяло, сега могат да се приемат като антитела, насочени срещу скрити бактерии. В автоимунното заболяване имунната система не атакува себе си. Тя защитава организма от патогени”.

Друг основен аспект на цялостната ракова терапия, е използването на диета или лечебно гладуване за премахване на протеиновите утайки и окислени мазнини, складирани в клетките. Именно те след това водят до появата на плеоморфни микроби и блокиране на оксидативния енергиен метаболизъм в раковите клетки и автоимунните заболявания. И двата принципа сега вече са потвърдени от конвенционалните изследвания.

Освен това, можем да видим също и доказателства за ползата от намаляване на емоционалния стрес с помощта на медитация и подмяна на страха с положителни емоции. Всичко това дава базисна изследователска поддръжка на един важен принцип в цялостната ракова терапия: Вместо да стресирате тумора, опитвайки се да го унищожите, дръжте го щастлив като изпълнявате неговите нужди, така че той отново да се присъедини към общността на здравите клетки.

За да стане по-разбираемо, нека разгледаме следната алегория: Има една митична страна с много недоволни жители. Един град в нея се е обявил за независим и се е обградил със своя защитна стена. Владетелят на страната сега има два избора: или да унищожи града или да го усмири, така че той да се присъедини към останалата част на страната в мирно сътрудничество. Ако градът бъде унищожен, бягащите бунтовници могат да се опитат да започнат въстания в други части на страната.

Владетелят не знае каква подкрепа могат да намерят бунтовниците в другите части на страната. Ако те не получават особена подкрепа, тогава няма значение дали бунтовния град ще бъде унищожен, той е безвреден така или иначе. Но, ако имат достатъчно подкрепа, то владетелят вероятно ще бъде унищожен.

Кой е по-мъдрия избор – унищожаването на града или умиротворяването на жителите му? Същият избор съществува и при онкологичното лечение. Конвенционалното лечение избира всички средства за унищожаване, независимо от последствията. А цялостната терапия опитва умиротворяващия подход.

Първоначално повечето тумори вероятно започват с малка вредност за организма, която може лесно да бъде изменена. Но прекаления стрес или постоянно напрежение ще го подтикват в посока на повишаване на неговата зловредност. Той ще генерира подкрепа и в други части на тялото. Този стрес може да бъде от страх, огорчение, емоционален шок, неправилно хранене, радиация или химическа атака.

Противоположният подход ще намали вредността му чрез нормализиране обмяната на веществата на раковите клетки, засилване на имунната система, намаляване на стреса с медитация и емоционална терапия. Вижте също Лечение на ума

Наскоро дори бе предложен протокол за химиотерапия, с който да се стигне до примирие с тумора. Той се основава на идеята, не да се унищожава тумора, а просто да се даде достатъчно химиотерапия, с която да бъде предпазен от по-нататъшен растеж.

Изследователят заявява: ”С мишия модел на рак на яйчниците, ако се лекува с много голяма доза, туморът си отива. Изглежда, че сте го излекували. Но, няколко седмици по-късно той се връща и започва да убива животното. Този резултат е стандартен. Какво направихме? Използвахме по-малки дози от лекарството и ги прилагахме, когато е необходимо. Ние бяхме в състояние да поддържаме тумора стабилен и мишката жива за неопределено време”.

Вместо да се използва химиотерапия, алкализирането е метода, който се прилага в холистичната терапия. Той стабилизира тумора и го пази от растеж по-нататък. След това можете да направите своя тумор все по-щастлив като изпълнявате и други негови потребности. Нормализиране на неговия метаболизъм чрез рестартиране на оксидативното енергийно производство. Премахване на токсичните утайки, които са започнали всички тези проблеми. Държане на плеоморфните микроби притиснати в ъгъла. Намаляване на стресовите хормони с медитация и емоционални терапии.

Вижте също Алкализиране на тялото

Сега злокачествените клетки или ще възобновят нормалните си функции или ако са твърде повредени ще умрат доброволно в процеса наречен апоптоза. С това туморът може постепенно да се разтвори по време на повтарящите се периоди на изчистване със сурова храна. Но, докато тумора съществува, особено като свободен от стрес, той ще бъде ваш приятел, потискайки развитието на опасни метастази. Дори след премахване на първичния тумор поради невежество, този подход на коопериране остава единствения правилен избор.

За повече подробности вижте уебсайта и книгата за рака на Water Last

От наличните данни стигам до извода, че болшинството страдания и смърт, свързани с рака, се дължат повече на медицинското лечение, отколкото на самото заболяване. С толкова много усилия в момента, посветени на откриването на лекарство, с доказана и аргументирана основа аз вярвам, че няма да се загубят още 100 години, докато съществуващите неефективни и вредни масови лечения на рак се заменят с дружелюбни и ефективни натурални терапии.

Публикацията е извадка от статията: PROOF THAT CANCER SURGERY INCREASES MORTALITY

Автор: Water Last

Вижте още:

Гладуването е оръжие срещу рака!

Противоракова диета (хранене при рак)

Лечение на рак – лечебна картинка

Тест за паразити

Кандида тест

Тест за недостиг на витамини и минерали

Натурални терапии

Свързани публикации