Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Миналата година претърпях през 8-та седмица спонтанен аборт /мисед/, така и не разбрах за причината

Ева: Миналата година претърпях през 8-та седмица спонтанен аборт /мисед/, така и не разбрах защо. За мен причините за този спонтанен аборт са две: в първите дни се разболях от грип и може вирусът да е убил плода, а другата е, че съм имала “болест на Хашимото”. Знаех, че малко ми е увеличена щитовидната жлеза и че 2 пъти в годината трябва да се явявам на преглед. Приемах тироксин, но за 1 година се бях занемарила, а и никой дотогава не ми беше казвал за рисковете при бременност с моето заболяване.

Дори след моето настояване през първия месец, когато разбрах че съм бременна, да ми дадат направление за преглед при ендокринолог, гинекологът ми каза, че още е рано, едва в 3-ти месец ще стане това. Отидох на частно и ендокринолога ми установи много-много ниски нива на щитовидния хормон.

След това подробно обяснение бих искала да задам и въпроса си: в момента съм бременна в края на 5 месец. Редовно /на 2 месеца/ си правя хормонални изследвания, но от 3 месеца се забелязва, че при изследването “йодурия” сум все в долната граница: 10 /при норма 10:30/, докато щитовидните хормони са се увеличили. Бих желала да ми разясните подробно какво точно определя изследването “йодурия” и долната граница опасност ли е за моето бебе, означава ли, е приема недостатъчно йод или че неговия организъм не произвежда достатъчно хормони? Благодаря предварително!

Walter Last: За Хашимото като автоимунно заболяване трябва да направите чревно пречистване с чесън и ацидофилус, както е обяснено в книгата “Преодолей Кандида“, но трябва да го направите в продължение на няколко месеца, след раждането да го повторите и да направите също така антимикробна терапия с листа на маслина и пелин. Освен това използвайте ниско алергична диета, без глутен, или високо качествената диетата от “Към сияйно здраве“.

Добавете също водорасли (1 ч.л.), спирулина, селен, мултивитамини, масло от черен дроб на треска, храносмилателни ензими и добавки със солна киселина към всяко голямо хранене, това също може да помогне. Вземайте и L-glutamine преди или началото на всяко хранене от 1 до 5 гр., по-добре на прах (1 пълна чаена лъжичка 5 гр.). Отстранете всякакви мъртви зъби, инфектирани корени или запълнени канали на корени, като постепенно замените и живачните пломби с пластмасови.

Също така използвайте цветово лечение със синя светлина или син целофан около шията, осветен със светлина. Притискайте рефлексните точки на шитовидната жлеза на ръцете и краката.

Още по темата:

Candida и “антибиотичният синдром”

Витамин С

Аминокиселините

Киселинно-алкален баланс

Стомашно-чревна флора

Синбиотици

Забравеният разтвор на Лугол

Йодът. Нужен като въздуха!

Сок от чесън

Кислородна терапия

Лечение с урина (Уринотерапия)

Съвети на Walter Last към бременните жени

Кандида тест

Свързани публикации