Лекарствата не спират болестта на Алцхаймер

В медицински доклад за проведени изследвания на болницата Свети Михаил в Торонто има депресиращи новини. Изследователите преразгледали няколко проучвания и заключили, че лекарствата с рецепта, билковите лекарства и витамините нямат ефект в забавянето на болестта на Алцхаймер (AD).

Това не е изненадваща новина, тъй като все още не е изяснена причината за това заболяване. Харесва ми да вярвам, без конкретни доказателства, че високите дози витамин С могат да помогнат на пациентите с AD, тъй като този витамин спира и обръща посоката на развитие на атеросклерозата (втвърдяване на артериите).

Така че, въпреки че изследванията показват безполезността на витамините, всъщност, нито един от учените не е използвал високи дози витамин C.

Но, има един сигурен начин, който може да спаси финансите на здравната ни система. На жената на един мой приятел лекар, която е болна и вече не може да го разпознае, все още й се изписват рецепти с лекарства срещу Алцхаймер!

Това е ужасна загуба на пари и за пореден път показва, че здравият разум е много необичайна стока.

Източник: docgiff.com

Още по темата

Книги на Walter Last за изчистване на организма

Витамин С и болестта на Алцхаймер

Болестта на Алцхаймер е предизвикана от ПАРАЦЕТАМОЛ?

Алцхаймер- естественото лечение- Walter Last

Витамин С

Тест за киселинност на тялото

Алкализиране на тялото

Рефлексология

ЗАБОЛЯВАНИЯ

ТЕСТ ЗА ПАРАЗИТИ

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност