Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Ерогенни зони на мъжете според зодиака

Зодии и мъжки ерогенни зони

В сексуалния си живот вероятно сте имали няколко партньора. Опитайте, макар и само от любопитство, да си спомните съзвездието, под което са били родени, и след това да ги откриете в този списък. Най-вероятно, ще видите немалко съвпадения, а както знаете, който е предупреден, той е и въоръжен. Познаването на мъжките ерогенни зони според Зодиака, ще ви помогне в отношенията с него.

Овен – за него най-добрия секс е след скандал. Своята нервна възбуда той обича да изплисква в леглото, така че ако вашия човек е “овен”, за тихи и спокойни отношения можете само да си мечтаете. Играйте заедно с него, но не се отплесвайте: не забравяйте, че за добрия секс, при всеки спор, трябва да направите така, че накрая мъжът да е прав. За да възбудите Овен, се концентрирайте върху главата му. Страстни целувки и нежни “милувки”, масажирайки врата и ушите му, нежен масаж на лицето – всичко това е за него!

Телец – ерогенните зони за него са на същото ниво. Наистина, от вашето специално отношение към задната част на главата му може и да не се възбуди, но непременно ще оцени масаж на врата и “възрастните” целувки в устните.

Близнаци – непостоянни, обичащи експерименти. Може да се препоръча само разнообразие от сексуални удоволствия. В противен случай, вече няма да му бъдете интересни. Единственото нещо, което на Близнака няма да му омръзне- вниманието към ръцете и гърдите му. Пипайте ръцете му, докосвайте пръстите му, поглаждайте го с ръцете си от кутрето до подмишниците, и всеки път по нов начин, а за десерт, оставете едно докосване с влажен език на гърдите му, при това започнете да целувате партньора си от хълбока, следвайки с езика си въображаема линия от подмишниците до гърдите.

Рак – болшинството от тях са със спокоен темперамент. Не трябва да се опитвате да пробвате върху тях пози от Кама Сутра- ще се изплашат. Раците най-бързо да възбуждат, ако концентрирате всичкото си внимание върху зърната на гърдите, нежно галейки ги или, захапвайки леко тези части на тялото.

Лъв – с тях трябва да бъдете разкрепостени. Тези уверени в себе си личности сами ще ви разкажат за това, какво им харесва. Все пак, те си имат своя тайна. Ако желаете да възбудите мъж- лъв, направете му масаж на гърба в леглото или в банята. Поглаждайки с гъбата мускулите му, разположени на гръбначния стълб, бъдете подготвени по негово желание да свалите дрехите си и да правите секс направо там.

Дева – ерогенните им зони са- лицето. Но знайте, че няма да прави секс с вас, докато мъжът не е уверен във вашата чистота (в прекия смисъл на думата). Ето защо, преди това вземете вана, обезкосмете тялото си, напарфюмирайте се и напред в атака!

Везни – това са мъже обичащи лукса, визуалните възприятия. Така че, за да го накарате да легне в леглото, трябва да се разорите за копринени чаршафи и красиво бельо. За начало му устройте стриптийз, а след това преминете към непосредствените ласки. Не си губете времето напразно и веднага са насочете към стомаха и по-надолу. Дълго няма да се наложи да чакате за желания ефект!

Скорпион – с ерогенните му зони е доста лесно. Той се възбужда от ласки в долната част на корема. Между другото, какво обича, не питайте- все едно няма да ви каже. Импровизирайте сами и Скорпионът с голямо вълнение ще се включи в играта.

Стрелец – той не е много по- различен от Скорпиона. Неговите ерогенни зони са разположени “надолу”, започвайки от бедрото до коляното. В тази област има много места за докосване, така че експериментирайте, но не забравяйте – кожата в тези части на тялото е много чувствителна, така че няма нужда от сила.

Козирог – ще ви бъде благодарен за стимулиране на ерогенните му зони. За този зодиакален знак това са бедрата, гърба, пръстите на ръцете и коленете.

Водолей – ерогенните му зони са скрити в най- долната част (крака и колене). До тях като правило трудно се достига, затова най-лесният начин да му направите приятно удоволствие е да се заигравате с него в родната му стихия, т.е., просто казано, във водата.

Риби – мъже романтици. Те ще ви дарят с магически секс, но ако искате да ги изненадате приятно, дишайте в ухото им, нежно докосвайте гърба и кръста, и ако е възможно масажирайте краката му.

Още по темата:

6-те най-добри храни за секс

Шафранът подобрява сексуалността

Динята повишава сексуалното желание

Бурният секс в напреднала възраст може да доведе до инфаркт

Мъжете по-трудно понасят липсата на секс

Отказът от пушенето значително подобрява качеството на сексуалните отношения

Сексът има благотворен ефект върху мозъка

Брачните халки са опасни за сексуалното здраве на мъжете

Работата измества сексуалния живот на жените

Защо жените правят секс?

Лечение със Сексуална енергия

Основни правила за здравословен начин на живот

Хранене и секс

Лечение на Ума

Тест за хормонален баланс при жени

Тест за хормонален баланс при мъже

Хъркането убива сексуалното желание на жените

Свързани публикации